ACNEWS

Éles lőszereket és fegyvert talált a NAV Beregsuránynál és Záhonynál

Éles lőszereket és fegyvert találtak csomagellenőrzéskor a beregsurányi és a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Hirdetés
Ad image

Éles lőszereket és fegyvert találtak csomagellenőrzéskor a beregsurányi és a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Beregsuránynál az ellenőrzött jármű sofőrjének bőröndjében egy Fort-12R típusú pisztolyt találtak a hozzá való egy tárral és 12 lőszerrel. A férfi csak ekkor jelezte, hogy a fegyver és lőszer is az övé, és csak véletlenül hagyta az autóban.
    

Záhonynál egy autóbusz utasaként jelentett be egy liter vodkát egy cseh férfi, de a csomagjában négy fegyvertár, hangtompító, célzó-optika és lőszerek is voltak. Az utas ezután elismerte, hogy mindez az ő tulajdona, de azt mondta, nem gondolta, hogy ezeket határátlépéskor be kell jelenteni.
    

Mivel a szükséges engedélyeket egyik esetben sem tudták bemutatni, a lőszert, a fegyvereket és a különböző tartozékait a NAV átadta a rendőrségnek – olvasható a közleményben.
 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés