ACNEWS

Eltemették Danikát, édesanyja összeomlott a tömörkényi sírkertben

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Katolikus szertartás szerint helyezték végső nyugalomra a Tömörkényben tragikus körülmények között elhunyt egyéves Danikát.
Hirdetés
Ad image

Annak ellenére, hogy a hatósági boncolási jegyzőkönyv elkészült, a fiúcska édesanyja, K. Alexandra még ma sem tudja pontosan, hogy mi okozta Danika halálát.

„A jegyzőkönyvet csak a kisfiam édesapja kapta meg, én nem. Ő viszont nem áll szóba velem, a tragédiát követően azonnal el kellett költöznöm tőle. A holmimat is csak most, a temetést követően hozhattam el – mondta az AcNewsnak K. Alexandra. – Amikor azon a végzetes napon rátaláltam a kisfiamra, a gerincén vérző sebet találtam. A kutyánk, Siba harapta meg, ez okozhatta a tragédiát. Siba egy talált, németjuhász keverékkutya, az esetet követően elvitték és karanténba helyezték.”

Végigsírta a szertartást

Mint azt az AcNews megírta, K. Alexandra július 18-án reggel 8 óra után arra ébredt, hogy a kisfia nincs a házban. A poros udvaron talált rá, a láncra kötött kutya mellett. Az orvos szerint akkor már fél órája halott lehetett.

A gyászoló édesanya rettegve tért vissza Tömörkénybe a kisfia temetésére. Mint mondta, a családtagok közül sokan mentek el a helyi katolikus temetőbe, hogy a tragikus sorsú Danikának megadják a végtisztességet.

„Összeomlottam a temetőben. A volt párom, Dániel tőlem méterekre állt. Rám se nézett. Végigsírtam a szertartást. Ott döbbentem rá, hogy Danikát már soha nem kaphatom vissza – emlékezett a gyászoló Alexandra. – Eközben az édesanyám a Mezőszilason pszichológusnál volt, ő biztos nem élte volna túl a temetést, a látványt, hogy az imádott kisunokája nincs többé.”

Hiába várta a nyomozó

Alexandrának a tragédia óta se éjjele, se nappala. Otthon takarítással, pakolással próbálja agyonütni az időt, addig sem kell szembesülni azzal, ami vár rá.

„Kedden délután a nyomozó telefonon hívott fel. Azt kérdezte, hol vagyok, miért nem mentem el a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, hogy kihallgasson Danika halálával kapcsolatban. Annyira ideges voltam, hogy elnéztem a dátumot, így kértem másik időpontot. Félek, ha bemegyek a rendőrségre, többé nem jövök ki onnan – árulta el az AcNewsnak az édesanya.

Alexandra bizony bajban van, mert ha még egyszer elkövet egy ekkora hibát, azzal akadályozza a nyomozást. Ebben az esetben a rendőrség őrizetbe veheti, az ügyész pedig kérheti a letartóztatását. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyik a büntetőeljárás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés