ACNEWS

Eltűnt Pálffy István

Pálffy István - képernyőkép
Pálffy István - képernyőkép
Nyoma sem maradt, írhatnák, de ez nem igaz, ám miután hirtelen kirúgták a pedofilos botrányba keveredett műsorvezetőt – kitörölték, letörölték, ahonnan csak lehetett. Mintha nem is lett volna.
Hirdetés
Ad image

A médiahírek szerint havi 3 millióért szerződtet műsorvezető debütáló visszatérést hatalmas csinnadratta övezte. A Bors elkísérte első munkanapjára Pálffy Istvánt, hogy megmutassa a műsorvezető rituáléit és interjút készítsen vele. Az Index le is szemlézte a Pálffyval készült riportot, a riport azonban kedd este óta elérhetetlen. Ahogy Pálffy István facebookos rajongói oldala is, amivel heteken át építgették Pálffyt a botrányosra sikerült első és egyben utolsó HírTV-s adás előtt – írja a Média1.

Mint arról az AcNews is beszámolt, mindössze egy estén át lehetett a HírTV műsorvezetője Pálffy István, ugyanis rögtön az első általa vezetett Napi Aktuális című műsorral hatalmas botrányt okozott, a műsorvezető ugyanis Márki-Zay Péter ellenzéki politikussal készült hétfői interjúja során azt állította, hogy a pedofilokkal szemben türelemmel kell lenni. (A politikus a műsor házigazdájának meghökkentő kijelentését azonnal és határozottan visszautasította.)

A HírTV kedden azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffyval és rendkívüli közleményben határolódott el műsorvezetőjük előző esti alakításától.

A Media1 megtudta, hogy már kedd estére eltűnt Pálffy István hivatalos Facebook-oldala, a rajongói oldala sem érhető el. És elérhetetlenné vált a Bors oldaláról a Pálffy Istvánnal készült, a műsorvezetőt népszerűsítő riport is. Bors című bulvárlap internetes oldalán elérhetetlenné vált az a videóriport is, amelyben Pálffy Istvánt népszerűsítték aznap, hogy az egykori KDNP-s honatya első HírTV-s műsorvezetésére kerül sor. A linkre kattintva kedd este óta folyamatosan 404-es hibaüzenet olvasható.  

A múltat azonban nem sikerült teljesen eltörölni, ugyanis a linken lévő videó tartalmát még kedden leszemlézte az Index.hu, így a törölt videóriport szemléje továbbra is elérhető.

Frissités: Az Index szerda délután elérte Pálffy Istvánt. A konkrét esetről nem kívánt nyilatkozni, így sem a tévében elhangzottakról, sem a kirúgásáról. Mindössze annyit közölt, hogy jelenleg „jól van”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés