ACNEWS

Pedofil botrány: első este kirúgtatta magát Pálffy István a HírTV-ből – videó

Pálffy István - képernyőkép
Pálffy István - képernyőkép
Ritka, hogy a józanul gondolkodó kormánypártiak Márki-Zaj Péterrel értenek egyet. Most ez is megtörtént, Pálffy meg repült.
Hirdetés
Ad image

A volt képviselő és nagykövet visszatért a műsorvezetői székbe, s az általa vezetett Napi Aktuális című műsorban a fideszes tévécsatornán – nyitányként – türelmet kért a pedofilok számára a Márki-Zay Péterrel készült interjúban. Márki-Zay ezt visszautasította, de Pálffy tovább védte a védhetetlent.

Mint arról a Media1 beszámolt, tegnap, augusztus 21-én volt látható először Pálffy István volt KDNP-s országgyűlési képviselő hosszú idő után ismét televíziós műsorvezetőként, méghozzá a HírTV vette fel őt műsorvezetőnek a Napi Aktuális című műsorhoz.

De már az első adás botrányosra sikeredett, ugyanis a műsorvezető és ex-politikus Márki-Zay Péterrel készült tévéinterjúja során, kijelentette, hogy türelmesnek kell lenni a pedofilokkal szemben. Márki-Zay ezt józanul visszautasította, de Pálffy meg erősködött.

Emlékezetes alakítását már csak Márki-Zay Péter Facebook-oldalán lehet visszanézni. A HírTV törölte.

A 13 év után a képernyőre visszatérő egykori tévés nagyágyútól azonnali hatállyal megvált a HírTV. Pálffy utódja ma este M. Dobos Marianne lesz.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés