ACNEWS

Elvesztette a holttestet egy temetkezési vállalkozó

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A temetés napján arról értesítette a gyászoló családot a vállalkozó telefonon, hogy a szertartást nem lehet megtartani, mert a halottaskocsi lerobbant.
Hirdetés
Ad image

Simán hazudott, mert mint utóbb kiderült a vállalkozó elvesztette a holttestet.

A 82 éves John Blanning temetését az elhunyt fia egy keynshami temetkezési vállalkozóra bízta.  A szertartást hétfőre időzítették. Vasárnap még a temetkező felhívta a gyászoló fiút és azt mondta: minden rendben van.

Másnap azonban, amikor már összegyűltek a gyászolók telefonon azt mondta, sajnos lerobbant a halottaskocsi, el kell halasztani a temetést, nem tudja elhozni az apát Bathból, ahol felkészítették a temetésre.

A gyászoló fiúnak gyanús volt az eset. Vizsgálatot indíttatott.

Kiderült, a holttestet Bathban hagyták, ahol felkészítették a temetésre. És nem vitték Keynshambe, a temetkezési vállalat irodájához. Csak a koporsót.

De senki sem vette észre, hogy a holttest Bathban van, és Bathban pedig senki sem vette észre, hogy van egy plusz holttest – írja a Mirror

A fiú azt mondta: „Ez volt a legborzalmasabb élmény, amiben valaha részem volt. Úgy érzem, hogy cserbenhagytam az apámat, és ez keserű és dühös érzéssel tölt el.” Hozzátette: „Ez volt az a nap, amikor apám életére kellett volna emlékeznünk, ehelyett arról beszélgettünk, hogy mi történt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés