ACNEWS

Embertelenül bánt a Wizz Air a Dubajban rekedt utasokkal – VIDEÓ

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Még vizet sem adott a magyar légitársaság személyzete az utasoknak, viszont kiabáltak velük.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, soha nem látott erővel csapott le a vihar a minap Dubajra, ahol emiatt megbénult a nemzetközi repülőtér. A Wizz Air légitársaság újfent nem állt a helyzet magaslatán magyar utasai szerint. Hiába kértek legalább a gyerekeknek inni, nem kaptak. Ráadásul a személyzet lekezelően bánt velük. Erre panaszkodott az egyik magyar utas az RTL Híradónak.

A Wizz Air e-mailben közölte az utasokkal, hogy Dubajból az Abu-Dzabi repülőtérre szállítják őket. Az érintetteknek 6 órát kellett várakoznia. Szállást a szerencsésebbek csak hajnali ötkor kaptak, de sokan még akkor sem. Volt, akivel csak a hotelnél közölték, hogy nincs hely. Az utasok végül délután 5-kor repülhettek haza. Egy másik érintett arról beszélt, hogy többször kértek inni a gyerekeknek, de nem kaptak semmit, a reptéri személyzet pedig úgy bánt velük, mint egy csapat birkával. A földre ültették őket, kiabáltak velük, semmibe vették a kiszolgáltatott helyzetüket – sorolta a panaszokat az utas.

A Wizz Air belső vizsgálatot indított az eset kapcsán – mondta Trubek Zsuzsa, a légitársaság kommunikációs menedzsere a csatornának. Szerinte az utasok kártérítésre nem számíthatnak, mivel a járatkimaradást az időjárás okozta. A panaszokkal ellentétben Trubek azt állította, hogy a Wizz Air minden utasának adott szállást. Azt elismerte, hogy ételt nem, ehelyett kuponokat biztosítottak számukra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés