ACNEWS

Érkezik a Monopoly film: ezt sem ússzuk meg Margot Robbie nélkül

Margot Robbie / Fotó: Shutterstock
Margot Robbie / Fotó: Shutterstock
Több mint 10 évnyi tervezgetés után a jelek szerint végre elkezdik forgatni a Monopoly filmet. A Barbie után szabadon ezt se ússzuk meg Margot Robbie nélkül. 
Hirdetés
Ad image

A BBC hírei szerint több mint 10 évnyi tervezgetés után végre megkezdődhet a Monopoly film castingja, majd a forgatási munkák is. Sőt, ez a klasszikus játékon alapuló film sem jöhet létre Margot Robbie nélkül. A bejelentés szerint a színésznő produkciós cége, a LuckyChup szerezte meg a gyártási jogokat. Mellettük a Hasbro Entertainment is részt vesz a munkálatokban producerként. 

“A világ egyik legikonikusabb játéka, a Monopoly hihetetlen platformot kínál egy történet elmesélésére” – mondta Zev Foreman, a játékgyártócég filmes vezetője. Margot Robbie még februárban mesélt arról, hogy bár nem biztos abban, hogy a Barbie-ból el kéne készíteni egy folytatást, de hasonló volumenű filmekre szükség van. A Monopoly pedig pont erre nyújt lehetőséget. Az 1904-ben szabadalmaztatott játékot egyébként Lizzy Magie jegyzi, aki kora híres feministája volt. Akkor még földesúri játék néven futott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés