ACNEWS

Kipróbálod? Így lehetsz olyan, mint egy eleven Barbie

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
Margot Robbie, életnagyságú Barbie-ként, kimagasló sikert aratott. Hasonlithatsz rá...
Hirdetés
Ad image

Ez pedig az esztétikai beavatkozások „barbieasításában” is észrevehető. A legújabb trend a „Barbie Botox”, eredeti nevén „Trap Botox”. Ilyenkor a botulinumtoxint a trapézizomba injektálják, de vajon miért?

Nők milliói szeretnék Barbie ikonikusan karcsú, hosszú nyakát a magukénak tudni. Az orvostudomány egyik, – eddig terápiás jelleggel használt kezelése – már lehetőséget is biztosít rá. A botulinumtoxinnal végzett eljárások elsősorban ránctalanító anti-aging kezelésekként váltak ismertté. Azonban nem csak az esztétikában, hanem orvosi, terápiás kezelésként is alkalmazható a botox. Többek között izzadásgátlásra vagy akár a fogcsikorgatás kezelésre is. Természetesen a Barbie-film egyik vonzataként a Barbie trendek alapjául is szolgálhat a botox.

A Traptox a csuklyásizom (trapezious) fájdalmas görcsölésének kezelésére használt eljárás, azonban hatására – a vállak ellazulása miatt – a nyak megnyúlik és ez karcsúbb felsőtestet eredményez. Éppen ezért az utóbbi időben a kezelést Barbie Botox néven kezdték el azonosítani. Hiszen egyre több nő nem egészségügyi okból, hanem pusztán esztétikai megfontolásból veszi igénybe az eljárást. A kezelés során használt botox injekció átmenetileg gyengébb és kevesebb számú izomössszehúzódást tesz lehetővé. Ennek segítségével meghosszabbítja és ellazítja az izmokat. A nyak és a váll közti szög elmélyül, a nyak pedig vékonyabbnak és hosszabbnak tűnik. Ez összességében nőiesebb és finomabb megjelenést eredményez. Így tud a kezelés Barbie baba effektust – kecsesebb nyakvonalat – kölcsönözni a pácienseknek. Hiszen, ha megnézünk egy Barbie figurát, akkor annak nyaka és válla tulajdonképpen 90 fokos szöget zár be.

Az új, Barbie Botox-ként elhíresült Traptox eljárás elérhető az EverDerm Laser & Beauty Klinika botulinumtoxinnal végzett eljárásai között is. Elsősorban nyaki- és vállfájdalomcsillapítás, valamint a fejfájás kezelésének okán. Viszont, ha valaki élő Barbie-vá kíván válni, akkor biztos, szakértő plasztikai sebész kezei közt teheti meg a klinikán, orvosesztétikai konzultációt követően. Sőt, akár más Barbie kezeléssel is kombinálható a Barbie Botox.

Fotó: EverDerm Laser & Beauty Clinic

A klinikán elérhető az úgynevezet Barbie Eye kezelés is, amely a szépészeti kezelések egyik új forradalma. Lehetővé teszi, hogy a szem olyan ragyogó legyen, mintha a Disney hercegnők vagy Barbie üde tekintete mosolyogna ránk vissza a tükörben. A Barbie Eye kezelés során a botox beinjektálásának köszönhetően enyhén megemelkedik a szemöldök. Ettől éberebb, nyíltabb és ezáltal vonzóbb lesz a tekintet.

Fotó: EverDerm Laser & Beauty Clinic

Mint látható, Barbie-vá már könnyedén válthatunk a szépségipar megfelelő kezeléseinek hála. Azonban Kennel mi lesz? Alig várjuk, hogy ő is szépségideállá váljon és megkapja saját kozmetikai kezeléseit, hisz Barbie biztos támogatná őt ebben is.

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés