ACNEWS

Kipróbálod? Így lehetsz olyan, mint egy eleven Barbie

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
Margot Robbie, életnagyságú Barbie-ként, kimagasló sikert aratott. Hasonlithatsz rá...
Hirdetés
Ad image

Ez pedig az esztétikai beavatkozások „barbieasításában” is észrevehető. A legújabb trend a „Barbie Botox”, eredeti nevén „Trap Botox”. Ilyenkor a botulinumtoxint a trapézizomba injektálják, de vajon miért?

Nők milliói szeretnék Barbie ikonikusan karcsú, hosszú nyakát a magukénak tudni. Az orvostudomány egyik, – eddig terápiás jelleggel használt kezelése – már lehetőséget is biztosít rá. A botulinumtoxinnal végzett eljárások elsősorban ránctalanító anti-aging kezelésekként váltak ismertté. Azonban nem csak az esztétikában, hanem orvosi, terápiás kezelésként is alkalmazható a botox. Többek között izzadásgátlásra vagy akár a fogcsikorgatás kezelésre is. Természetesen a Barbie-film egyik vonzataként a Barbie trendek alapjául is szolgálhat a botox.

A Traptox a csuklyásizom (trapezious) fájdalmas görcsölésének kezelésére használt eljárás, azonban hatására – a vállak ellazulása miatt – a nyak megnyúlik és ez karcsúbb felsőtestet eredményez. Éppen ezért az utóbbi időben a kezelést Barbie Botox néven kezdték el azonosítani. Hiszen egyre több nő nem egészségügyi okból, hanem pusztán esztétikai megfontolásból veszi igénybe az eljárást. A kezelés során használt botox injekció átmenetileg gyengébb és kevesebb számú izomössszehúzódást tesz lehetővé. Ennek segítségével meghosszabbítja és ellazítja az izmokat. A nyak és a váll közti szög elmélyül, a nyak pedig vékonyabbnak és hosszabbnak tűnik. Ez összességében nőiesebb és finomabb megjelenést eredményez. Így tud a kezelés Barbie baba effektust – kecsesebb nyakvonalat – kölcsönözni a pácienseknek. Hiszen, ha megnézünk egy Barbie figurát, akkor annak nyaka és válla tulajdonképpen 90 fokos szöget zár be.

Az új, Barbie Botox-ként elhíresült Traptox eljárás elérhető az EverDerm Laser & Beauty Klinika botulinumtoxinnal végzett eljárásai között is. Elsősorban nyaki- és vállfájdalomcsillapítás, valamint a fejfájás kezelésének okán. Viszont, ha valaki élő Barbie-vá kíván válni, akkor biztos, szakértő plasztikai sebész kezei közt teheti meg a klinikán, orvosesztétikai konzultációt követően. Sőt, akár más Barbie kezeléssel is kombinálható a Barbie Botox.

Fotó: EverDerm Laser & Beauty Clinic

A klinikán elérhető az úgynevezet Barbie Eye kezelés is, amely a szépészeti kezelések egyik új forradalma. Lehetővé teszi, hogy a szem olyan ragyogó legyen, mintha a Disney hercegnők vagy Barbie üde tekintete mosolyogna ránk vissza a tükörben. A Barbie Eye kezelés során a botox beinjektálásának köszönhetően enyhén megemelkedik a szemöldök. Ettől éberebb, nyíltabb és ezáltal vonzóbb lesz a tekintet.

Fotó: EverDerm Laser & Beauty Clinic

Mint látható, Barbie-vá már könnyedén válthatunk a szépségipar megfelelő kezeléseinek hála. Azonban Kennel mi lesz? Alig várjuk, hogy ő is szépségideállá váljon és megkapja saját kozmetikai kezeléseit, hisz Barbie biztos támogatná őt ebben is.

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés