ACNEWS

Ezért állt bosszút a TEK kommandósain a robbantó – videó

A TEK kommandósai elfogták a robbantással fenyegető férfit/fotó: police.hu
A TEK kommandósai elfogták a robbantással fenyegető férfit/fotó: police.hu
A körözött bűnöző nem akart börtönbe menni, eldöntötte, hogy inkább meghal, és minél több rendőrt visz magával.
Hirdetés
Ad image

Az egész ország döbbenten áll a tragikus sorsú TEK-es rendőr halála előtt. Az okokról alig szivárognak ki hírek, az ügyészség csak péntekre ígért tájékoztatást a részletekről. Jelenleg is zajlik a helyszínelés az Esztergomhoz tartozó Búbánatvölgyben felrobbantott háznál.

Mint azt az AcNews megírta, szerda este egy zavarodott, körözött bűnözőhöz riasztották a TEK-et. Annyit lehetett tudni róla, hogy erőszakos természetű, és valakit fenyegetett.  A kommandósok mindenben a szabályoknak megfelelően jártak el. Mégis tragédia történt. Amint a kommandósok behatoltak, a bűnöző felrobbantotta a házat. Egy rendőr és a robbantó is meghalt, 11 egyenruhást vittek kórházba, közülük négynek súlyos az állapota.

Lapunk információja szerint a férfi maga is a biztos halálra készült. Szörnyű tette előtt fellocsolta a házat benzinnel, majd amikor abban a pillanatban, hogy a TEK berúgta az ajtót, felrobbantott több gázpalackot.

Lapunk úgy tudja, a robbantó bosszúból akarta magával vinni a halálba a rendőröket. Azért haragudott rájuk, mert olyan mértékű közmű tartozása volt, hogy korábban rendőri segítséggel lefoglalták az autóját. Ezt nem tudta megbocsátani a hatóságnak.

A Blikk az esztergomi Gran TV-re hivatkozva azt írta, mivel a férfi nem tudta kifizetni a számláit, emiatt a helyi áramszolgáltató a villanyórát ki akarta kapcsolni nála. A GRAN TV munkatársa, Szilas Balázs tudósítása szerint a férfi emiatt kezdett azzal fenyegetőzni, ha lekapcsolják az elektromos hálózatról, akkor felrobbantja magát. felrobbantja magát. Emiatt riasztották a TEK-et. Ami ez után történt, az megrázta az egész országot.

A videót IDE KATTINTVA megnézheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés