ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nem is gondolná: ezért szenvedés gigászi férfiassággal élni

A világ legnagyobb hímvesszőjének tulajdonosa elárulta, hogy nem olyan könnyű ezzel az áldással együtt élni. Őszintén beszélt szenvedéseiről.
Hirdetés
Ad image

A brit Matt Barr, aki a világ legnagyobb pénisze cím büszke tulajdonosa, elárulta, hogy milyen hátrányai vannak annak, hogy a fallosza méretét egy ló is megirigyelné. Ugyanis az, hogy valaki ilyen gigászi méretekkel rendelkezik, közel sem leányálom.

Elájul, ha felizgul

Matt Barr 36 centivel büszkélkedhet az utolsó mérés alapján, ami 5 centivel több mint a duplája az átlag méretnek. A „betegségére” nincs is konkrét kifejezés, a legtöbbször csak makrofalloszként emlegetik a farkát, ami lényegében természetfeletti péniszt jelent. Sokak persze ezen a ponton irigységtől csillogó szemmel olvashatják ezen sorokat, hiszen ez a méret lehet a belépő lehetne a legnagyobb pornósok közé. A Cambridge-ben végzett férfi azonban nem repes az örömtől. Inkább átoknak nevezi, hiszen a 36 centis óriás jelentősen megterheli a keringési rendszerét. Nehéz felöltöznie, ráadásul, ha erekciója lesz, el is ájul.

„Rengeteg probléma van a véráramlással. Részben ezért is ingadozik egy kicsit a mérete, mert nagyon nehéz, hogy ennyi vér legyen benne. Szóval, időnként szédülök is, amikor erekciót kapok, meg ilyesmi, és nem tudom teljesen felállítani. Egy időben próbáltam gyógyszereket szedni rá, hogy kicsit összemenjen. De pont az ellenkező hatást értem el.” Ez azonban még csak a legkézenfekvőbb gondja a 40 éves férfinek. Megfelelő ruhát se nagyon talál magára. Mindenből nagyobb méretet kell vennie és speciális alsónadrágot hord, ami megtudja tartani gigantikus falloszát.

Van azért előnye is

A fizikai problémák mellett mentálisan is sok mindent le kell nyelnie. „Voltak, akik megkértek, hogy takarítsak náluk meztelenül vagy hasonló.” – mondta, hozzátéve, hogy ez még egy kellemesebb kérés volt. A többi már nem tűrne nyomdafestéket. Sőt, a NewYork Postban leírtak szerint még jóga óráról is kitiltották, mert azt hitte az oktató, merevedése van. Persze nem mindig kellemetlen az, ha valakinek ekkora a pénisze. És arról a fél világ tud. Mattet több nő is randira hívta és állítja, hogy ha 20 évvel ezelőtt létezett volna az OnlyFans, akkor regisztrált volna. Azonban így, 40 évesen már nem szeretné készpénzre váltani a „kis Mattet”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!