ACNEWS

Feldarabolt nő lebegett három bőröndben Florida csatornáin 

Unsplash
Unsplash
Feldarabolt holttestet találtak Floridában egy jómódú negyed közepén. Három bőröndben lebegett a vízen. A rendőrség tanácstalan.
Hirdetés
Ad image

Három bőröndöt találtak az Intracoastal Waterway-ben Delray Beach közelében. Egy ismeretlen nő feldarabolt testrészeivel a belsejében. Először egy gyanús bőröndöt találtak Deray Beach közelében. Mivel a múlt héten egy kriptomilliomost találtak feldarabolva egy bőröndben, a most talált szörnyű holttest azt mutatja, hogy ez nem egyedi eset.

Egy építőmunkás tette az első borzongató felfedezést, ahogy Russ Mager rendőrfőnök egy sajtóértekezleten elmondta: „Valaki egy bőröndről számolt be, amelyből emberi maradványok lógtak ki.” De ez még nem minden. „Néhány órán belül további két hívást kaptunk két további bőrönddel kapcsolatban. Emberi maradványok is voltak bent. Mindhárom bőröndben ugyanaz volt az áldozat – folytatta Mager. A bőröndöket alig két kilométeres körzetben találták meg – írja blick.ch

Feltételezik, hogy a holttestet július 17. és 20. között dobták a vízbe. Ezt a holttest állapota alapján nagyjából meg lehet becsülni. A további részletek tisztázására boncolást rendeltek el. Az áldozat 1,7 méter magas fehér vagy spanyol nő. Becslések szerint halálakor 35 és 55 év közötti lehetett. A rendőrségnek azonban fogalma sincs, kiről van szó pontosan. A holttestet még nem tudták kapcsolatba hozni valamely eltűnt személlyel.

Az illetékesek most a lakosság segítségére támaszkodnak. Azt kérik, figyeljék a csomagot szállító szokatlan embereket. Egyetlen információ sem lehet kevés.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés