ACNEWS

Félholtra rugdosták a 10 éves kisfiút a kemecsei iskolaudvaron VIDEÓ

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
De hol voltak a tanárok, amikor a 10 éves Adriánt az óraközi szünetben két lány a földre rántotta, és két másik agyba-főbe rugdosta?
Hirdetés
Ad image

Az életéért harcol a tízéves Adrián nyíregyházi kórházban, akit négy osztálytársa brutálisan összevert az óra végén. Egyelőre annyit tudni, hogy kicsengetés után a gyerekek az udvarra mentek, ahol Adriánt két lány hátulról a földre rántotta. Ezután ketten addig rugdosták, amíg mozgott. A kisfiú az intenzív osztályon fekszik, életmentő műtétet hajtottak végre, a megrepedt lépét el kellett távolítani. Adriánnak óriási fájdalmai vannak. Ha nem alszik, akkor állandóan sír.

Adrián édesapja az RTL Híradójának elmondta: fiának fogalma sincs arról, miért őt szemelték ki maguknak a verekedő lányok. A kisfiú csak arra emlékszik, hogy ketten hátulról lerántották a földre, majd még ketten nagy erővel rúgni kezdték. Adrián az órán annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Így derült fény az esetre, az osztályfőnök értesítette az igazgatót és a kisfiú szüleit. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomozást indított az ügyben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés