ACNEWS

Felpofozták a kaposvári rémhobót

Pixabay
Pixabay
A hajléktalan férfi kéregetésből élt. De amikor nem adtak neki erőszakhoz folyamodott. Balszerencséjére viszont ő lett végül az ’áldozat’.
Hirdetés
Ad image

A visszaeső férfi Kaposváron élt hajléktalanként és kéregetésből tartotta fenn magát. Az első rablást a belvároshoz közeli felüljárón kísérelte meg, amikor a hajnali órákban ittasan cigarettát kért a munkahelyére tartó idősebb nőtől. A nő a hobó felszólításának nem tett eleget, hanem megpróbálta kikerülni, de az megragadta egyik karját, meglökte és ököllel mellkason is ütötte, miközben újból cigarettát követelt tőle.

A harcias nőnek azonban sikerült a férfi szorításából kiszabadulnia és védekezésképp felpofozta, amitől a részeg hajléktalan annyira meglepődött, hogy a nő el tudott menekülni a helyszínről.

A férfi másnap éjjel egy munkahelyéről hazafelé közlekedő fiatal nőt követett. Amikor beérte, nem szólt a hozzá, hanem tenyerét kérőleg felé nyújtotta. Mivel a nő közölte vele, hogy nincs se cigarettája, se pénze, a kéregető hirtelen megragadta felsőruházatát és a földre rántotta. A dulakodás során a nő a lábaival próbálta a férfit távol tartani magától, végül sikerült telefonon segítséget hívnia, így a hobó felhagyott a további bántalmazásával és elfutott.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban lévő terhelttel szemben szabadságvesztés büntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés