ACNEWS

Felrobbant a gumi, kómában fekszik a kanizsai családapa

Pétert mentőhelikopter vitte kórházba/Fotó: OMSZ
Pétert mentőhelikopter vitte kórházba/Fotó: OMSZ
Küzdenek az orvosok az életveszélyben lévő Péterért, a koponyája, bordája, lapockája is törést szenvedett.
Hirdetés
Ad image

Egy hatalmas robbanást követően szirénázó mentők fékeztek a nagykanizsai gumiszerelő műhely előtt. Sokáig küzdöttek, mire a válságos állapotú G. Péter állapotát stabilizálták, és mentőhelikopterrel kórházba szállították. A családapa éppen egy traktorkereket szerelt, amikor az felrobbant.

Péter bal lábát az orvosoknak nem sikerült megmenteniük, azt comb felett amputálták. Az orvosok tájékoztatása szerint az elkövetkező napok kritikusak lesznek – írta a Bors.

„Nekünk senki sem szólt azonnal, még a fiam élettársa, illetve a többi gyermekünk sem. Lehet, hogy kímélni akartak minket. Annyit sikerült megtudnom, hogy Péter egy elkészült, embernagyságú traktorgumit készült felhelyezni, de a monstrum felrobbant. Állítólag 50 métert repült a gyerekem! A fiam munkáltatója viszont még nem adott tájékoztatást. Borzalmas volt látni a fiamat gépekre kötve” – ecsetelte az édesanya.

Péter és menyasszonya két évvel ezelőtt karácsonykor eljegyezte egymást. Egy ötéves kislányt nevelnek közösen, Lara szinte rajongva szereti az édesapját.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés