ACNEWS

Fenati Boglárka: „Én vagyok a leggazdagabb szépségkirálynő”

Fotó: BA
Fotó: BA
Boglárkát 20 évvel ezelőtt választották meg a legszebb magyar kislánynak, azóta is gondosan őrzi a koronáját.
Hirdetés
Ad image

Rendhagyó vendégeket hívtak a Little Miss Hungary siófoki versenyének zsűrijébe a szervezők. Az asztal egyik szélén a félig olasz, félig magyar számazású Fenati Boglárka foglalt helyet. A másik szélen pedig a húga, Fenati Hajnalka ült.

„Én vagyok a leggazdagabb szépségkirálynő. Álomcsaládom van, ami mindennél drágább számomra. Semmi pénzért nem mondanék le róluk” – büszkélkedett a verseny előtt az AcNews-nak Bogi. Akinek a barátai imádják, hogy nővérével életvidámak és pörgősek. És igazi, olaszos temperamentummal élik a mindennapjaikat.

Bogi szerint az igazi gazdagságot a családja jelenti Fotó: BA

„„Ugyanis az anyukánk magyar, apukánk olasz. Rendkívül erős, elszakíthatatlan kapcsolat van köztünk. Kicsit hangosan, de annál nagyobb szeretetben élünk – magyarázta Hajni. – A szüleink soha nem erőltették ránk a kifutók világát. Hagyták, hogy csak annyira merüljünk el benne, amennyire kedvünk tartja.”

A két lány közös titka, hogy 2004-ben elindultak egy hasonló szépségversenyen. Amit Bogi nyert meg. Az első udvarhölgye viszont Hajni lett, akiben emiatt nem maradt tüske. Húsz év telt el azóta. Most a testvérpár ült be a zsűribe, édesanyjuk pedig ismét könnyes szemmel figyelte őket a nézőtérről. „Jó kis időutazás volt látni a kislányokat, akik elindultak, hogy megvalósítsák az álmaikat. Szép ruhában, sminkben, belőtt frizurával lejtettek végig a kifutón. Én is újra átéltem a húsz évvel ezelőtti izgalmakat, a verseny hangulatát” – emlékezett a döntő végén Bogi.

Bogi újra átélte a húsz évvel korábbi versenyek hangulatát Fotó: BA

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés