ACNEWS

Férfinak adta ki magát a nő, így csábított el egy lányt  

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Az elcsábított 19 éves lány rövidlátó volt, a szexuális együttlétek alatt levette a szemüvegét… az anyja fogott gyanút.
Hirdetés
Ad image

Georgia Bilhamet kiszemelt egy 19 éves fiatal lányt, és a Snapchaten „George Parry” álnéven kezdett flörtölni vele.  A lány azt hitte, hogy egy férfivel randevúzik.

Kapcsolatuk szexuálissá vált, és állítólag ez idő alatt a nő azt hitte, hogy George fiú. Igaz, a „férfi” nem volt hajlandó levetkőzni még az ágyban sem. Egy idő után az anya és lánya gyanút fogott, az áldozat bizonyságot követelt, de csak interneten küldött képeket kapott egy szőke félmeztelen férfiről.

Az ügyészség azt állítja, hogy bár a jogi okokból meg nem nevezhető sértett beleegyezett a szexuális tevékenységbe George-val, de a vádlottal nem. Vagyis minden szexuális tevékenység, amely e két ember között zajlott, hamis színlelésen alapult, és így nem járt valódi beleegyezéssel. A lány rövidlátó és „lényegében vak” volt a szemüvege nélkül, amelyet George levett, amikor együtt voltak, így – az idő nagy részében – a lány nem látott tisztán.

George valódi kilétére akkor derült fény, amikor először találkozott a lány anyjával az otthonukban. A bizarr szexuális kaland a bírósági  tárgyalóteremben fog befejeződni – írja a Mirror.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés