ACNEWS

Fertőzöttek a budapesti villamosok

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Már-már életveszélyes a főváros főbb villamosvonalain utazni. Részegek, kábszeresek, koszos hajléktalanok és körözött bűnözők sokasága fertőzi a járatokat.
Hirdetés
Ad image

Ha valaki rendszeresen használja a 4-es, 6-os villamost, vagy az 1-es villamost, bizonyára tapasztalta, hogy sokszor életveszélyes közlekedni, főleg éjszaka. Rengeteg videó van fent az interneten arról, ahogy mattrészeg emberek, vagy kábszeresek zaklatják a munkából hazatartókat. Néhány járat már maga a fertő.

BRFK és a BKK együttműködésének keretében a rendőrök most ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.

A villamosokon a rendőrök jogsértést ugyan nem tapasztaltak, de elfogtak két, szabálysértés miatt körözött embert, valamint egy eltiltás hatálya alatt vezető autóst. Ezenkívül előállítottak három embert kábítószer birtoklása miatt, kettőt pedig figyelmeztettek, miután közterületen szeszes italt fogyasztottak.

Pár nappal később az 1-es villamos vonalát ellenőrizték ugyanígy, ekkor két körözött személyt fogtak el – egyiküket három bűncselekmény miatt is keresték –, valamint két embert figyelmeztettek közterületi alkoholfogyasztásért – írja a Blikk.

Amikor a 151-es autóbuszt és megállóhelyeit ellenőrizték, szintén két embert fogtak el: egy nőt, akit pénzmosás miatt köröztek, illetve egy elzárás letöltése miatt keresett férfit.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés