ACNEWS

Ocsmány tinédzserek aláztak vérig egy nőt a villamoson – videó

Fotó: Képernyőkép / ugyeszseg.hu / video
Fotó: Képernyőkép / ugyeszseg.hu / video
Videó került ki fiatalkorú bűnözőkről, akik a villamoson zaklattak egy nőt, majd követték és nyilvánosan megalázták.
Hirdetés
Ad image

Az elkövetéskor a 14 éves fiú és egy szintén fiatalkorú, valamint egy akkor még gyermekkorú lány este, a XIV. kerületben felszálltak az Örs vezér tere irányába közlekedő villamosra. A járművön utazott a későbbi áldozatuk, aki egyszemélyes helyen ült. A fiatalok odamentek a fiatal nőhöz, és leültek köré. A sértettel szemben a fiatalkorú lány foglalt helyet, aki szinte nyomban inzultálni kezdte. A lábát feltette a nő ülésére. A gyermekkorú lány ezután a társa ülésre feltett cipőjének a talpát törölgetni kezdte a rémült nő pólójával, miközben mindannyian nevettek, ezzel tovább provokálva őt.

A munkától megfáradt asszony felállt, és el akart távolodni a fiataloktól. Ekkor azonban a fiatalkorú fiú tette a lábát az útjába. A nő határozottan kérte, hogy engedje el, miközben a kezével hárító mozdulatot is tett a férfi felé. A fiú azinban felállt, a nő után lépett, és ököllel arcon ütötte, miközben társai káromkodva szidalmazták. Az ütés erejétől a nő szemüvege leesett, és a szája vérzett.

A menekülő áldozat a következő megállónál leszállt, a bandavezér és társai pedig követték, miközben szidalmazták, és fenyegették. Amikor utolérték a nőt, azt követelték tőle, hogy térdeljen le előttük. A rémült nő próbált tovább menni, a fiatalok azonban nem engedték. Mindhárman körbevették, majd az egyikük meglökte, aminek hatására az egyensúlyát vesztve a bokorba esett.

A videó ITT megtekinthető, de csak igen erős idegrendszerű olvasóinknak ajánljuk…

Az áldozat a fiatal garázdák létszámbeli és fizikai erőfölényétől, illetve erőszakos fellépésétől megijedt, ezért nem mert további ellenállást tanúsítani. Inkább engedelmeskedett nekik… letérdelt előttük. Ezt követően a vádlott és társai távoztak a helyszínről.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Fiatalkorúak Büntetőügyeinek Részlege a 14 éves fiút csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja. A vele szemben próbára bocsátást, valamint a próbaidő tartama alatt pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta. Fiatalkorú lány társával szemben az ügyészség az eljárás 2 év próbaidőre történő, feltételes ügyészi felfüggesztéséről határozott. Harmadik, gyermekkorú társuk esetében – életkora miatt – büntethetőséget kizáró ok áll fenn – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés