ACNEWS

Fiatalodj 10 évet néhány tűszúrással

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az esztétikáról a legtöbb embernek bizonyára a botox vagy a különböző hialuronsavas töltések jutnak az eszébe.
Hirdetés
Ad image

Ezek az eljárások valóban az esztétika alapjai, az elmúlt években azonban egyre nagyobb figyelmet kapnak a skin booster, azaz mélyhidratáló anyagok, melyek évekkel képesek megfiatalítani az arcbőrt. Na de mik is pontosan ezek a csodaszerek, és hogyan működnek?

A mélyhidratáló kezelések során a szakorvosok kollagénes és/ vagy hialuronsavas töltőanyagokkal egyaránt dolgoznak, ugyanakkor azt fontos kiemelni, hogy ezek nem feltöltő vagy arcformázó eljárások, hanem az eredeti klasszikus tűs mezoterápia továbbfejlesztett változatai. Ezekkel az anyagokkal a bőr állapotának javítása és ezáltal fiatalítása érhető el. Ezek a kezelések nem feltöltik a bőrt, hanem regenerálják és hidratálják azt.

Az esztétikai mélyhidratálás megoldást nyújthat az arc ráncainak kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére, illetve vízhiányos, petyhüdt és megereszkedett bőr kezelésére. Minden bőrtípus és korosztály számára tökéletes választás, legyen szó az arc bármely területének vagy éppen a száj- vagy szemkörnyék, a nyak, a dekoltázs vagy a kézfejek kezeléséről.

Fotó: EverDerm

A piacon jelenleg rengeteg féle skin booster anyag érhető el, melyeknek megvannak a sajátos jellemzői és ideális alkalmazási területei. Például a Karisma termékcsalád selyem kollagént tartalmaz, amely belülről serkenti a kollagén termelését, ez által feszesebbé téve a bőrt. Míg a Nucleofill márka nagy előnye az, hogy kifejezetten a szemkörnyék ránctalanítására és fiatalítására is kifejlesztettek egy speciális mélyhidratáló anyagot, ugyanis a többi anyaggal ezen terület kezelése nem lehetséges.

Mivel számos skin boosterrel lehetséges a kezelés, a megfelelő anyag kiválasztásához fontos ezeket megismerni, és természetesen a páciens bőrállapotának és igényeinek megfelelően dönteni. Az EverDerm Laser & Beauty Klinikán éppen ezért minden esztétikai beavatkozást egy szakorvosi konzultáció előz meg, ahol a kezeléseket végző plasztikai sebész orvosok fel tudják mérni a páciens állapotát, és javaslatot tudnak tenni, hogy melyik mélyhidratáló anyagot érdemes választani. (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés