ACNEWS

Földbe döngöltek a TEK-es kommandósok egy paksi bűnözőt

Fotó: police.hu/illusztráció
Fotó: police.hu/illusztráció
Bár elbarikádozta magát D. István Paks óvárosában, szemernyi esélye sem volt az állig felfegyverkezett kommandósok ellen.
Hirdetés
Ad image

Több bűncselekmény miatt is körözték a Duna-parti városkában élő, 46 éves D. Istvánt, akinek esze ágában sem volt bevonulni a börtönbe. Amikor a helyi rendőrök tudomására jutott, hogy a veszélyes bűnöző melyik házban bujkál, érte mentek, de nem jártak sikerrel. A körözött férfi elbarikádozta magát abban a hitben, hogy megúszhatja a felelősségre vonást. Nagyot tévedett. A kapitányság riasztotta a Terrorelhárítási Központ állig felfegyverzett kommandósait, akik első lépésben lezárták az egész környéket.

A helyiek döbbenten szemlélték az eseményeket. Állították, hogy ennyi rendőrt még életükben nem láttak – írta a Tolna Megyei Hírek. – Mintha egy hadsereg szállta volna meg az óvárost, mentek tucatnyian szirénázva. Még ötletünk sem volt, hogy kiért jöhet ez a rengeteg rendőr – mondta a lapnak egy helyi asszony. – Nem is értettük, mire ez a sok rendőr, de lehet, hogy azt hitték, fegyver van nála. De Pista végül senkit nem bántott, baj nélkül elvitték.

„Az elfogás során nem sérült meg senki. A körözött személyt, egy 46 éves helyi férfit elfogását követően előállították a Paksi Rendőrkapitányságra. Kihallgatását követően őrizetbe vették” – közölte Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés