ACNEWS

Forbes-lista: Taylor Swift szegényebb, mint Kim Kardashian

Taylor Swift Fotó: Youtube
Taylor Swift Fotó: Youtube
Felkerült a Forbes dollármilliárdosoknak fenntartott elit listájára Taylor Swift. A szupersztár ezzel a világ egyik leggazdagabb embere.
Hirdetés
Ad image

A legtöbb embernek nem ismeretlen a hónap vége fogalma – az utolsó pillanatban fizetjük ki a számláinkat, megvárva a fizetésnapot. Minden földi halandó ismeri azt az örömöt, amikor végre csilingel a pénz a számláján, és tudja, hogy aznap a közértben a finomabbik sajtot fogja megvenni. Taylor Swiftnek azonban nincsen olyan, hogy hó vége. Az énekesnő ugyanis hivatalosan is dollármilliárdos. A jelenlegi, The Eras Tour bevételét, a lemezeinek, zenéinek értékét és az ingatlanjait egybeszámolva (tehát a teljes vagyonát nézve) felkerült a Forbes által készített, milliárdosoknak fenntartott listájára. A szupersztár összvagyona meghaladta az 1,1 milliárd dollárt.

A magazin 2781 milliárdost azonosított, összvagyonuk több mint 14 trilliárd dollár volt tavaly. Ezzel új rekord született. 150 új milliárdos került be az elit klubba, vagyis soha nem látott mennyiségű milliárdos mászkál köztünk nap mint nap. Az első helyen a francia Bernard Arnault és családja áll, őket követi a sorban Elon Musk, majd Jeff Bezos. Swift, bár rekordot döntött, de koránt sem ő a legfiatalabb milliárdos. Ezt a címet a 19 éves Livia Voigt és nővére, a 26 éves Assis érdemelték ki. Ők a 2016-ban elhunyt nagypapájuktól örököltek fejenként 1,1-1,1 milliárd dollárt.

Swift azonban az A-listás hírességek között lemaradt. A 36 éves Rihanna megelőzi 1,4 milliárd dollárra becsült nettó vagyonával. Az 54 éves Jay-Z rapper 2,5 milliárd dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet. Talán a legmeglepőbb sztár, aki Swiftet megelőzte az idei listán, Kim Kardashian, aki 1,7 milliárd dolláros nettó vagyont bír.

Swift vagyona pedig április 19-től csak tovább fog nőni. Ekkor jelenik meg az új albuma, a The Tortured Poets Department – hívta fel a figyelmünket a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés