ACNEWS

Forma-1: tilos Las Vegasban a Mercedesnek kaszinózni

Toto Wolf és csapata nem kaszinózni, hanem versenyezni ment Las Vegasba Fotó: Youtube/F1
Toto Wolf és csapata nem kaszinózni, hanem versenyezni ment Las Vegasba Fotó: Youtube/F1
Toto Wolff biztosra megy, a Mercedes csapatfőnöke nem engedi, hogy kollégái a csilivili kaszinókban elcsábuljanak.
Hirdetés
Ad image

Hétvégén immár vadonatúj helyszínen, Las Vegasban követhetik a száguldó cirkuszt a Forma-1 rajongói. Nagy a kísértés két szabadedzés között a pilótáknak és a csapattagoknak, hogy ha már ott vannak, pár száz dollárért játszanak a félkarú rablókkal. Ott pedig a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy nincs megállás…Mivel a kísértés nagy, ezért a Mercedes csapatfőnöke lépett. Toto Wolff a biztonság kedvéért házon belüli szabályokkal gondoskodott arról, hogy senki figyelmét ne tereljék el a kaszinók.

„Mindenki várja a Las Vegas-i versenyt. Ebben a városban versenyezni olyan, mint megmászni az Everestet. Le a kalappal a Liberty Media előtt, hogy megszervezi ezt a versenyt!” – idézte az m4sport.hu Toto Wolff szavait. – Nem gondolnám, hogy én lennék az egyetlen a Forma–1-ben, aki még sosem járt ebben a városban, amit elég nehéz megkerülni. Nem tudjuk, hogyan fogunk eljutni a hoteltől a pályáig és vissza, de biztosan lesz megoldás.”

„Én még sosem voltam Las Vegasban, de mindent megteszünk, hogy a csapatban mindenki távol maradjon a kaszinóktól. Én nem játszom szerencsejátékot, és gondoskodni fogok róla, hogy senki más se tegye” –ígérte a Mercedes csapatfőnöke.

Óvatossága érthető, a jövő héten Abu-Dzabiban lesz az idei Forma-1-es évad zárófutama. És Lewis Hamilton nagy csatában van a második helyért Sergio Peres-zel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés