ACNEWS

Fresh Viki várandós, de nem akar a szülésre gondolni

Kislánnyal gazdagodik a család - mondta a AcNewsnak.

Hirdetés
Ad image

Kislánnyal gazdagodik a család – mondta a AcNewsnak.

Fresh Viki 43 évesen újra kisbabát hord a szíve alatt, most pedig azt is elárulta, hogy kislánnyal gazdagodik a család. A kismama teljesen máshogyan éli meg ezt a terhességet, mint öt és fél évvel ezelőtt, amikor kisfiát, Samut várta.

„Ezek már az utolsó hetek, most kezdem el igazán azt érezni, hogy terhes vagyok. Valahogy elszállt az idő! Szerencsére az első trimesztert is jól bírtam, abszolút nem panaszkodhatok. Most már persze vannak ilyen apró kényelmetlenségek, a súlytól minden nap végére elfáradok, meg nehezebben veszem fel a cipőmet, de ezek mind természetes dolgok ilyenkor” – mesélte az édesanya az AcNews-nak.

Mozgalmas időszakon van túl Viki családja: új, nagyobb otthonba költöztek.

„Az elmúlt három hétben sikerült lebonyolítanunk a költözést. Nagyon ki lett ez centizve! A kislányunkra már vár egy alapruhatár, de Samutól is több ruhát örökölt, sőt, a bútorait is megkapta” – tette hozzá.

„Mi már régóta tudjuk, hogy kislány lesz, Samu is nagyon várja, és pozitívan fogadta a hírt. Szerencsére nincs féltékenykedés, már abban a korban van, hogy teljesen felfogja, hogy mi történik. Így meg, hogy lány lesz, még rivalizálás sem lesz, hiszen nem taszítja le senki sem őt a kis trónjáról.”

Viki Samut császárral hozta a világra, így elképzelhető, hogy a kislányánál is császármetszést fognak alkalmazni az orvosok.

„Próbálok még nem gondolni a szülésre. Természetesen izgulok, de azzal nyugtatom magam, hogy az egész terhesség könnyebb volt, hátha a szülés is az lesz. Samu nagyon nagy súllyal született, ezért nem volt kérdés, hogy császározzák. Azt fogom nézni, hogy mit javasol az orvos, úgy fogom megszülni a kislányomat, ahogyan ő a legjobbnak látja”- mondta az AcNews-nak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés