ACNEWS

George Clooney beintett Meghan Markle-nak

Fotó: YouTube/George Clooney as Batman Cameo Scene
Fotó: YouTube/George Clooney as Batman Cameo Scene
George Clooney inkább az angol királyhoz dörgölődzik.
Hirdetés
Ad image

A kebelbarátoknak titulált Meghan és George korábban élvezték egymás társaságát. George Clooney és felesége, Amal gyakori látogatói voltak a királyi pár Los Angeles-i és Oxfordshire-i otthonának.

Az elmúlt időszakban viszont a kapcsolatuk megváltozott. George és Amal inkább Károly királlyal fűzi szorosabbra a kapcsolatát. Még a londoni Prince’s Trust rendezvényen is megjelentek.

Az, hogy a korábbi barátok eltávolodtak egymástól akkor vált nyilvánvalóvá, amikor Clooney-t megkérdezték, ismeri-e Meghant. A sztár erre tömören csak annyit intett, hogy: „nem”. Mondta mindezt annak ellenére, hogy feleségével, Amal Clooney-val együtt részt vettek Meghan és Harry esküvőjén – írja a mirror.com.uk.

A hercegi pár baráti kapcsolata a Beckham családdal is megromlott. Információk szerint ugyanis azzal vádolták az egykori labdarúgót és feleségét, hogy információkat szivárogtattak ki róluk. A 49 éves Posh Spice és David Beckham egyébként szintén jelen volt a pár 2018-as esküvőjén. A források szerint ráadásul nagy mértékben segítették Meghan Egyesült Királyságban való érkezését.

Harry és Meghan híres szomszédai – Steven Spielberg, Julia Louis-Dreyfus és Rob Lowe – állítólag szintén belefáradtak a páros körüli viharos botrányokba. Hollywood elitje tehát távol tartja magát a hercegi pártól. Attól félnek, hogy felfedik titkaikat, valamint elszigetelik őket a nagy népszerűségnek örvendő walesi hercegetől és hercegnőtől, Vilmostól és Kate-től.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés