ACNEWS

Gergő tízmilliókat csalt ki a nőktől – egyikük utcára került miatta

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
A szélhámos elkaszinózta a milliókat, az sem hatotta meg, hogy egy kétgyermekes édesanya miatta került az utcára.
Hirdetés
Ad image

Az utolsó fillért is kiimádkozta a párra vágyó, szerelmes asszonyokból egy szélhámos férfi. Gátlástalan módon kisemmizte őket. Persze lebukott a házasságszédelgő, aki most a Komáromi Járásbíróságon kéz- és lábbilincsben válaszolt a bíró kérdéseire. A kopasz, melegítőruhás Á. Gergő 2019 őszén elhatározta, hogy internetes párkereső oldalakon regisztráló nők megtévesztésével egészíti ki a jövedelmét. Többnyire kölcsön ürügyén csalt ki tőlük pénzt. De volt, akinek azt ígérte, közösen vásárolnak ingatlant. a hiszékeny nő lépre ment, eladta a saját bábolnai házát. Majd 10 millió 650 ezer forintot átutalt a hősszerelmesnek. Egy másik asszonytól a nem létező dohányboltja üzemeltetéséhez kért és kapott kölcsön 1 millió 400 ezer forintot. További nyolc áldozatától egészségügyi problémákra, szemműtétre hivatkozással kért különböző, akár milliós pénzösszeget.

Két gyerekkel tett az utcára

„Teljesen taccsra vágott! Már egy korábbi tárgyaláson is találkoztam vele, de a legszívesebben leköpném” – panaszkodott a Blikknek a bíróság folyosóján S. Csilla. A csaló 40 esztendős özvegyként mutatkozott be neki, s utána még két évig tartott a kapcsolatuk. „Úgy volt, hogy veszünk közösen egy házat, a pénzemet viszont elköltötte nőkre és kaszinóra. Két gyerekkel tett az utcára. Aztán derült ki, hogy másokat is átvert” – magyarázta a bábolnai nő, aki azóta egy másik vármegyében próbál új életet kezdeni. A tárgyaláson tanúként hallgatták meg a 15 éves fiát, aki remegő hangon tett vallomást:

„Csináltunk neki tortát, együtt ünnepeltük a születésnapját, de még a koráról is hazudott. Többször találkoztak, nálunk is aludt. Nem egyszer voltunk kirándulni, vásárolni, de sose volt pénze. Mindig mi fizettünk mindent. Egy idő után anyuval megbeszélték, hogy összeköltöznek Győrben, és Gergő nagymamájának a házát fogjuk megvenni. Miután eladtuk a házunkat, átutaltuk neki a pénzt, hogy majd az ügyvédjével intézze a folyamatot. Ebből nem lett semmi, a pénzünket viszont ellopta” – mesélte a kamasz. Amikor az édesanya visszakérte a pénzt, a férfi életveszélyesen megfenyegette őket.

Imádott kaszinózni

„Kivéreztetem a gyerekeidet, neked pedig pokollá teszem az életedet, mert vannak kapcsolataim” – hangzott el a férfi szájából, amitől a fiú annyira megijedt, hogy félt egyedül maradni. Még az utcára sem mert kimenni. Egy nyugdíjas asszony 10 évig élt együtt a csalóval. A párja üzelmeiről egy becsapott sorstársától értesült. „Én ezt sosem feltételeztem róla. Egyszer még focikupát is szerveztünk beteg gyerekeknek. Minimális összegeket tőlem is kért kölcsön Gergő, de mindig lepapíroztam vele. Imádott kaszinózni, ahova együtt is mentünk, főleg, ha sztárfellépő, például Korda Gyuri is énekelt” – mesélte a nő, aki mit sem sejtett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés