ACNEWS

Gyermeket szült a Hamász túsza

Pixabay
Pixabay
Egy a Hamász által elrabolt terhes nő fogságban, a Gázai övezetben adott életet gyermekének - közölte az izraeli kormányfő felesége.
Hirdetés
Ad image

Ez derül ki Sara Netanjahu Jill Bidennek, az Egyesült Államok first ladyjének írt, szerdán közzétett leveléből.

„Ön, akárcsak én, csak elképzelni tudja, mi járhat ennek a fiatal anyának a fejében, miközben őt és újszülöttjét ezek a gyilkosok tartják fogva” – olvasható a levélben, amelyet angol nyelven írtak és Netanjahu hivatala tett közzé.

Ebben Sara Netanjahu összesen 32 gyermekről beszélt, akik a Gázai övezetben a militáns palesztin szervezet vagy szövetségesei kezén van. Köztük egy tíz hónapos csecsemő is. A túszok családjainak fóruma szerint a tíz hónapos csecsemő Kfir Bibas lehet, akit négyéves testvérével, Ariellel és szüleivel, Jarden és Shirivel együtt a Nir Oz kibucból raboltak el.

Netanjahu felesége levelében felhívást intézett Jill Bidenhez, hogy csatlakozzon hozzá a gyerekek és a többi túsz „azonnali szabadon bocsátását” követelő felhíváshoz. Az izraeli miniszterelnöki hivatal közlése szerint Sara Netanjahu a világ más államfői feleségeinek is írt.

Katari közvetítők jelenleg arra törekednek, hogy Izrael és a Hamász között megállapodás szülessen a túszok szabadon bocsátásáról. Joe Biden amerikai elnök kedden óvatosan azt remélte, hogy létrejön egy ilyen megállapodás. További részletekkel azonban nem szolgált -írja a krone.at

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés