ACNEWS

Gyermeket szült a kis hableány

fotó: Halle Bailey / youtube kép
fotó: Halle Bailey / youtube kép
Anya lett a kis hableány. Halle Bailey színésznő sikeresen titkolta terhességét és első gyermeke születését.
Hirdetés
Ad image

A 23 éves Halle Bailey színésznő „A kis hableány” legújabb feldolgozásában Ariel megformálásával vált híressé. Granberry Jr. raperrel, szakmai nevén DDG-vel, hivatalosan még két éve sem járnak. A kapcsolatukat 2022 márciusában vallották be nyilvánosan. Állítólag a közösségi médián keresztül jöttek össze, és szerelem volt első látásra. A színésznő az első nagy és főleg végzetes szerelmeként emlegeti a művészt. Azt azonban senki sem gondolta volna, hogy ilyen hamar úgy döntenek, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emelik.

A rajongók már egy ideje találgatják, hogy Halle, aki szokatlanul bő ruhákat visel a nyilvánosság előtt, növekvő terhes pocakját rejtegeti-e. Az arca is meglehetősen kerekded lett. Ő azonban egyáltalán nem akart nyilatkozni a témáról, ahogyan a párja sem, aki sztárbarátnőjéhez hasonlóan ingerülten fogadta a kedvese állapotára irányuló kérdéseket.

A pár a múlt hétvégén ünnepélyesen bejelentette, hogy a pletykának van igazságalapja, és Halle valóban az első gyermekét hordta a szíve alatt.

Az Instagramon keresztül büszkélkedtek azzal, hogy fiúk, akit Halónak neveztek el, 2023 végén megszületett. A kis hableány színésznője egy megható fotót posztolt a két friss házas szülőről, amint a pici kezét fogják. „A legjobb dolog, amit 2023 hozott nekem, a fiam születése volt. Üdvözöllek a világban, Halóm. A világ kétségbeesetten szeretne megismerni téged” – írta a meghatódott anyuka a képhez.

„Messze a legnagyobb áldás számomra a fiam. Soha nem voltam még ennyire szerelmes” – kommentálta gyermeke születését a büszke apuka, aki olyan slágerek előadója, mint a Darryl Freestyle és az AFTY. Mindkettőjük számára a kis Halo (ami „glóriát” jelent) az első utód – írta a blesk.cz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés