ACNEWS

Gyilkolják Berki Mazsit a neten, amiért a kislányával parádézik

Berki Mazsi / Fotó: Blikk-képernyőkép
Berki Mazsi / Fotó: Blikk-képernyőkép
Embertelen az a sok gyalázkodás, karaktergyilkosság, amit az izomceleb özvegye kap, de ő mosolyogva fürdik benne.
Hirdetés
Ad image

Már két és fél éves Berki Mazsi kislánya, Emma. Akit az üzletasszony édesanyja magával vitt a Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál sajtótájékoztatójára. „Ma anya-lánya foglalkozást tartunk, lógunk a bölcsiből, együtt töltjük a napot. Ő is szeret velem jönni-menni, és ezek a pillanatok mindig kicsit közelebb hoznak minket egymáshoz mesélte a Blikknek Mazsi. Nem újkeletű dolog ez, többször jelentek már meg a médiában, Mazsi közösségi oldalain, sőt, tavaly közösen vettek részt egy divatbemutatón is. Amit viszont nyilatkozott, az tökéletes szerepzavarra utal.

Közszereplő vagyok, így elkerülhetetlen, hogy ő is szerepeljen velem. Féltem őt, ezért próbálok ebben egy egészséges szintet tartani. Van, hogy hónapokig egy fotót sem osztok meg róla, de ha mégis, ott is korlátozom a hozzászólásokat. Később meglátjuk, mennyire lesz nyitott erre a világra… Ha szeretné és jól érzi majd magát benne, nem fogom tiltani a szerepléstől. Igazából már most látja, ha videókat veszek fel, fotóznak vagy interjúkat adok, és neki is nagyon tetszik. Tökéletes dublőröm lehetne magyarázta Mazsi. Aki nyilván nagyot téved az önmeghatározásban, hiszen míg a politikus közszereplő, a celeb nem az.

„Jobban tennéd, ha munkára nevelnéd, a magamutogatás helyett” – üzente a közösségi oldalon Mazsinak egy olvasó.

„Mazsikám, Te egy „Matryoshka” bábú vagy az élet színterén, a celebek között, akit mindenhonnan elő lehet bűvészkedni, és „varázslatot” csinálni általad… De, a gyerekedből…?!” – fakadt ki Norbert.

„Pénzért bármit .szülés…stb…akár gyermeked gyermekkora feláldozva….(tökéletesen mutatja milyen ember vagy az álarc mögött” – vélte Klaudia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés