ACNEWS

2024. July 06.   |   Csaba napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Gyilkos nő elől menekülnek az ügyvédek

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Egy nőt azzal vádolnak, hogy megölte barátját, miután bezárta őt egy bőröndbe. Ügyét már nem vállalják a kirendelt védőügyvédek.
Hirdetés
Ad image

A vádak szerint egy floridai nő bezárta párját bújócskázás közben egy bőröndbe még 2020 februárjában. Az akkor 42 éves Boone az esetet még a telefonjával is rögzítette, amin hallható, hogy gúnyolódik a férfival, aki beszorult a bőröndbe. Az áldozat, Jorge Torrez Jr. jól hallhatóan azt kiabálja a felvételeken, hogy nem kap levegőt, amire válaszul a nő nemhogy nem segít, de tovább gúnyolja őt. „Ez a te hibád. Ezt éreztem én is, amikor megcsaltál.” – mondta Boone a vád szerint. A rendőrségnek tett vallomása szerint el is feledkezett arról, hogy Torrezt bezárta a bőröndbe, így elment szundikálni. Amikor felébredt, akkor jutott csak az eszébe, hogy a férfi még mindig be van zárva. De már késő volt.

Magát fogja képviselni a gyilkos

Boone-t un. másodfokú gyilkosság vádjával állították bíróság elé, ahol azonban újabb komplikációk adódtak. 8 védőügyvédet fogyasztott el a nő, így végül kénytelen magát képviselni. „A lehető legjobb megoldás az, ha az alperes saját magát képviseli, mivel egyetlen ügyvéd sem tudta elérni azt, amit akart” – írta Michael Kraynick bíró a Fox 35 által megszerzett bírósági iratokban, amit a NewYork Post idézett. „Az alperes szavai látszólag arról árulkodnak, hogy bíróság elé akar állni. Ennek ellenére a tettei és az arra való hajlandóság hiánya, hogy együttműködjön a bíróság által kijelölt ügyvéddel, újra és újra megismétlődik.” – állította Michael Kraynick.

Nem bízik saját ügyvédeiben

A bíró döntésére azután került sor, hogy egy múlthavi megbeszélés során Boone nyafogni kezdett a bíróságon, hogy a legutóbbi védőügyvédjével sem elégedett. Állította, hogy az ügyvéd hazudott neki és gyerekes az ügyhöz való hozzáállása. „Úgy érzem, nem mond nekem igazat, miközben előítéletes velem szemben. Ez hozzájárul a velem szembeni undok hozzáálláshoz. Nem bízom benne.” – mondta Boone, aki állítja, hogy az események miatt mindenki őt okolja. Ami zavarja. „Mindenki folyamatosan engem hibáztat. Állítólag én vagyok az oka annak is, hogy a nyolcadik ügyvédhez megyek.” – panaszolta a nő. 8 ügyvédje azonban állítja, hogy Bonne nem hajlandő együttműködni. Igy aztán a legtöbb kirendelt ügyvéd menekült előle, és mondvacsinált okokkal inkább visszalépett. A nő így saját magát fogja képviselni a bíróságon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés