ACNEWS

Kiszabadulhat a ’Sátán lánya’, akit csak a gyilkosság tud felizgatni

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
12 évesen késelt halálra egy lányt Nagy-Britannia legfiatalabb női gyilkosa, a "Sátán lánya" néven ismert Sharon Carr.
Hirdetés
Ad image

Sharon Carr mindössze 12 éves volt, amikor halálra szúrta a 18 éves Katie Rackliffet. Az indokolatlan támadás során a lány több mint 30-szor döfte a kést Katie-be, miután 1992 júniusában meglátta őt hazafelé sétálni.

A gyilkossági ügyet csak két évvel később oldották meg, amikor a fiatal lány – miközben egy fiatalkorúak intézetében ült- azzal dicsekedett, hogyan késelte meg áldozatát. Az eltorzult lelkű gyerek még a naplójában is leírta, hogy mit tett.

Most, több mint 30 évvel a gyilkosság után Carr hamarosan megtudja, hogy a feltételes szabadlábra helyezés felülvizsgálata után kiszabadul-e a börtönből.

„A börtönben voltak jelek arra, hogy még mindig veszélyes. Magánzárkában volt. Senki sem akarja majd, hogy kiengedjék” – idéz egy névtelen forrást a DailyStar.

A ’Sátán lányát’ két évvel ezelőtt túl labilisnak ítélték ahhoz, hogy szabadon engedjék, miután egy bíró meghallotta, hogy egy másik rab meggyilkolásáról fantáziált. Carr-t rendkívül veszélyesnek minősítették, amikor elítélték. A bíró akkor azt mondta neki: „Mind a brutális módból, ahogyan megcsonkította a testét, mind a naplójába írt dermesztő bejegyzésekből kitűnik, hogy a gyilkolás, ahogyan ön fogalmazott, felizgatja.”

Az egyik naplóbejegyzésében Carr ezt írta: „Gyilkosnak születtem. A gyilkolás beindít, és olyan magasra repít, hogy soha nem akarok lejönni. Minden éjjel látom a Sátánt az álmaimban – néha még a tükörben is, de rájövök, hogy csak én voltam.” Egy másik naplóbejegyzésben ezt írta a gyilkossága kapcsán: „Bárcsak újra megölhetnélek. Ígérem, hogy még többet szenvednél. A rémült sikolyaid felizgatnak”

Letartóztatása után a rendőrség felfedezte, hogy Carr egy ásóval lefejezte a szomszéd kutyáját. Egy barátja arra is utalt, hogy élő hörcsögöket sütött meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés