ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Gyilkosság a Rózsadombon: lánya ölte meg a honatya feleségét

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A 32 éves, elmebeteg nő többször megütötte, majd egy kábellel és telefonzsinórral megfojtotta a nevelőapja feleségét.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő részletek derültek ki a tavalyi rózsadombi gyilkosságról: P. Gabriella, a család tagja végzett az MDF egykori parlamenti képviselő feleségével. Gabriellát még kiskorában fogadta örökbe a jómódú család. Miközben a nevelőapja éppen a kórházban volt, otthonában megölte annak feleségét. A vádirat szerint előbb két kézzel torkon ragadta, majd ráült a földön lévő asszonyra, és megfojtotta. Eközben a kétéves kislánya a szomszéd szobában volt.

„Nagyon mérges lett anyám rám, azért idejöttem és megöltem. Rám nézett és szemmel vert, azonnal éreztem az ideget” – magyarázta a kétgyermekes gyilkos. – Kiskoromtól kezdve bántott, besokalltam, és olyan érzésem volt, mintha nem is én csináltam volna. Mintha nem lettem volna a saját testemben, azt éreztem. Nagyon sajnálom a történteket. Csak az volt a baj, hogy az idegeim felmondták a szolgálatot, nem tehetek róla” – mondta a bíróságon a nő. Aki csak az eljárás során tudta meg, hogy súlyos mentális betegségben szenved.

„Védencem az emberölést beismerte – nyilatkozta a Blikknek dr. Ticsinyin Anton, a 2 gyermekes gyilkos nő ügyvédje. – Az orvosszakértők megállapították , hogy kóros elmeállapotban szenvedett az elkövetésekor. Vallomása szerint a gyerekkori sérelmei vezettek a tragédiához, borzasztóan sajnálja a történteket.” Egyébként Gabriellának volt már dolga a hatósággal. Rongálás, könnyű testi sértés, zaklatás és súlyos testi sértés miatt indult eljárás ellene.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés