ACNEWS

Gyűlölik Tóth Gabit a szakítása óta, Krausz Gábort viszont imádják

Nem bocsát meg az ország Tóth Gabinak, Kruszt Gábort viszont a tenyerére vette fotó: TV2
Nem bocsát meg az ország Tóth Gabinak, Kruszt Gábort viszont a tenyerére vette fotó: TV2
Miközben a házasságtörő énekesnőnek nem bocsát meg az ország, Krausz Gábor fürdik az emberek szeretetében.
Hirdetés
Ad image

Tóth Gabi mindent megtesz, hogy a közvélemény megbocsássa neki, ahogyan elbánt a férjével Krausz Gáborral. Mint azt az AcNews megírta, az énekesnő turnézni ment Erdélybe, közben többször is megcsalta a férjét. Aki otthon maradt és a közös kislányukat, Hannarózát nevelte. Majd miután a közösségi oldalukon bejelentették a szakítást, az a néhány ember, aki Tóth asszonnyal szimpatizált, elfordult tőle.

Győztese vagyok a műsornak

Krausz Gábor és Mikes Anna a TV2 Dancing with the Stars műsorában szerepel. Méltán az övék a legnépszerűbb páros a táncosok között. A zárkózott séf sokáig nem nyilatkozott a szakítás óta, most a Story magazinnal kivételt tett.

„Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak, és nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy olyan sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem. (…) Nagyon visszahúzódó vagyok, én nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban. Viszont a másik oldalon meg, amit elvállalok, azt száz százalékosan meg akarom csinálni” – árulta el a lapnak Krausz Gábor.

Átkiabálnak, hogy hajrá!

Mint mondta, Annával kezdetben heti 3-4 táncpróbát tartottak, a vége felé pedig már 8-9 órát is gyakoroltak egy nap. Az egyedülálló apának tehát elkélt a segítség kislánya, Hannaróza körül.

„A próbák és a munka után szaladtam hozzá. De sokat köszönhetek a családnak, a rokonoknak, ők nagyon sokat segítettek a kislányom körül. Kedvesek az emberek, bárkivel találkozom, mondják, hogy nekem szurkolnak. Útközben felismernek, és az autóból is néha átkiabálnak, hogy hajrá!” – mondta Krausz Gábor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés