ACNEWS

Halálba rohant Peti bácsi, pedig csak a vendégeihez sietett Lipóton

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
Ismerősei úgy tudják, az idős férfi Lipótról indult a vendégeiért, ám rejtélyes okok miatt letért az útról és fának száguldott.
Hirdetés
Ad image

Gyászol Lipót, siratja a tragikus balesetben elhunyt, 86 éves Peti bácsit. Aki idős kora mellett is teljes és aktív életet élt, rengeteget jött-ment a környéken. Nem csoda, hogy sokan szerették és ismerték. Éppen a vendégeiért indult az otthonából, amikor egy fának rohant. Csak pár perccel korábban indult el, amikor megtörtént a baj.

Bár a szemtanúk azonnal segítséget hívtak hozzá, sajnos az élettel összeegyeztethetetlen sérülései miatt már nem tudták megmenteni. A helyiek szerint Peti bácsi fizikailag és szellemileg is teljesen ép volt. Külföldre is gyakran járt, itthon és kint élő családtagjait ugyanis sokszor meglátogatta. Ehhez sosem volt szüksége segítségre, ahogyan a napi teendői elvégzéséhez sem. Ellátta magát és minden háztartás körüli munkát elvégzett, még a fizikai munkákkal is gond nélkül elboldogult. 

„Dolgozgatott a kertben, elbíbelődött bármivel, ellátta magát minden nap, vezetett, jött-ment… Egyáltalán nem volt magatehetetlen, a korához képest szellemileg és testileg is fitt emberről van szó. Mindenki nagyon szerette, nagyon jókat lehetett vele beszélgetni, kedves és nagy tudású férfi volt” – mondta a Metropolnak Peti bácsi ismerőse. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés