ACNEWS

Halálos ukrán dróncsapás érte Moszkvát -VIDEÓK

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy 46 éves nő meghalt, három másik ember pedig megsebesült az ukrán AFU dróntámadásában Ramenskojéban - írta Andrej Vorobjov moszkvai területi kormányzó a Telegram-csatornáján.
Hirdetés
Ad image

Az éjszaka folyamán támadás érte a moszkvai régióban Podolszk, Ramenszkoje, Ljubercse, Domogyedovo és Kolomna városi körzeteket. Az orosz média folyamatosan közli a sebesültek nevét és pontos lakcímét, vagyis azokat a panelházakat, amelyekbe drón csapódott.

Ramenskojéban két lakóház is megrongálódott az UAV támadás következtében: a Sportivnoje proezd egyik lakóházának 11. és 12. emeleti lakásai kigyulladtak, a Viszokovoltnaja utcai ház 9. emeleti lakása megrongálódott.

A régió vezetője leszögezte, hogy egy kilencéves gyermek haláláról szóló, korábban továbbított információt nem erősítették meg. 43 embert ideiglenes szállásközpontokban helyeztek el, nekik meleg étkezést szerveztek.

Átmenetileg felfüggesztették a fővárosi Vnukovói és Domogyedovói repülőterek működését is. A drón lezuhanása miatt a Kashirszkoje autópálya Moszkva felé tartó forgalmát is blokkolták.

(Forrás: RIA)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés