ACNEWS

Háremet tartott a szigetcsépi pedofil

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Gyermekotthonban nevelkedő fiúkat csalt lakásába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését.
Hirdetés
Ad image

A rendőrség egy fővárosi gyermekotthontól érkezett jelzés alapján kezdték el a felderítést, majd az érdi rendőrök segítségével csaptak le a férfira az otthonában.

A férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni az ajtót, a kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, és mindent tagadott.

A gyanú szerint a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket.

A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: dohányozhattak, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak. Sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe hagyniuk kellett, hogy a férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a „bulinak”, és visszaviszi a gyermekotthonba – írja az MTI.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszatérő áldozataként.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a férfit és ellene két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés