ACNEWS

Harry herceg ezzel elvágta a békülés utolsó lehetőségét is

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Harry herceg összetörte azoknak a szívét, akikben még élt a remény, hogy valaha kibékül a királyi családdal és visszatér testvére és apja oldalára.
Hirdetés
Ad image

A sussexi herceg négy évvel ezelőtt költözött az Egyesült Államokba. Azonban csak most vált hivatalossá, hogy esze ágában nincs visszajönni az öreg kontinensre. A herceg ugyanis aláírta a hivatalos tartózkodási engedélyeket és ezennel az Egyesült Államok lett az állandó lakhelye. Ez pedig a szakértők szerint annak a jele, hogy örökre lemondhatunk Harry hazaköltözéséről. Annak ellenére is, hogy a herceg korábban azt nyilatkozta, hogy egyszer szeretne visszatérni Angliába.

„Azzal, hogy Harry lemondott brit tartózkodási engedélyéről, gyakorlatilag összetörte mindazok reményeit, akik arra számítottak, hogy a tékozló fiú visszatér” – mondta el a Mirrornak Ryan McCormick PR-szakértő. A férfi hozzátette, hogy bár Harry szemmel láthatóan otthon érzi magát jelenleg Kaliforniában, azonban ez könnyen megváltozhat a legújabb Netflix-projektjének fogadtatása alapján. A sussexi herceg és hercegné ugyanis nemrég jelentette be, hogy egy vadonatúj műsort készítenek a streamingóriással, amelynek középpontjában, dobpergés… A lovaspóló fog állni. A nem túl kecsegtető ígéret szerint a sorozat le fogja rántani a leplet a brit arisztokraták kedvenc sportjának sötét titkairól.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés