ACNEWS

Újabb mélypont: hamarosan meztelenül láthatjuk Harry herceget

Fotó: YouTube, UsWeekly
Fotó: YouTube, UsWeekly
Egy LasVegas-i prostituált most úgy döntött, pénzt csinál az angol királyi családból. Méghozzá a Harry hercegről készült meztelen fotókkal.
Hirdetés
Ad image

Carrie Royale egyike volt azoknak a prostituáltaknak, akik együtt bulizhattak 2012-ben Harry herceggel a hírhedt LasVegas-i tombolásainak egyikén. A herceg ekkor 27 éves volt és, a domina szerint egy igazi partiállat. Az egyik vad estén pedig rengeteg felvétel is készült, amiknek csak egy része került a nyilvánosság elé.

Carrie Royal a The Sun-nak mesélte most el, hogy feltett szándéka ezeket a fotókat és videókat föltölteni a fizetős OnlyFans oldalára. Az 52 éves nő ugyanis halálosan megsértődött Sussex hercegére. Harry ugyanis teljesen kihagyta őt és a csókjukat a nemrég megjelent életrajzi könyvéből.

„Soha nem állt szándékomban közzétenni ezeket a képeket, mert tiszteltem. De ez innentől fogva nem számít. Ez egy kib*szott idióta.” – fogalmazott Carrie a lapnak. „Mérges vagyok, mert kilúgozták ezt a könyvet. Ahogyan abból az éjszakából is sok minden kimaradt… Bár az is meglep, hogy emlékszik egyáltalán bárki nevére. Meglehetősen részeg volt. De beszélhetett volna azokról a dolgokról, ami köztünk történt” – magyarázta az OnlyFans sztár.

Carry szerint pedig a herceget valósággal kiherélte Meghan Markle. „Harry akkora egy őrült volt. Mi történt? Mintha kiszívta volna belőle az életet Meghan. Határozottan unalmas lett. Ráadásul elég nagy bunkóság, hogy nem mutatja meg az igazi énjét” – vélekedett az exdomina. Carrie egy ideje ugyanis már felhagyott korábbi munkájával, és jelenleg filmgyártással foglalkozik. Annak pedig kifejezetten örülne, ha a képekkel kereshetne pár millió dollárt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés