ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Micsoda blamázs: kiröhögték Harry herceg interjúötleteit

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Harry hercegnek hatalmas ambíciója van röhejes ötletekkel párosulva. A felesége meg simán csal. Így megy ez a Sussex-ieknél.
Hirdetés
Ad image

Harry hercegnek ambiciózus tervei voltak a podcastjaival kapcsolatban. Mint most kiderült, a 38 éves férfi többek között Vlagyimir Putyinnal és Donald Trumppal szeretett volna beszélgetni gyermekkorukról. Ez volt az a projekt, amelyet szótlanul hagytak a Spotify főnökei. A háta mögött meg, úgy hírlik, csak röhögtek rajta: ennyire hogyan tévedhet el valaki önmagában.

Csak a múlt hét végén vált ismertté, hogy a Sussex-iak és a Spotify közötti millió dolláros üzlet szétrobbant. Erről az AcNews is írt. A Spotify menedzsere, Bill Simmons „csalónak” nevezte a házaspárt, miközben felröppent a pletyka, Meghan nem maga készítette az „Archetypes” című interjúit.

Csakhogy, miként a „Bloomberg” beszámolt róla, Károly király fiának is ambiciózus ötletei támadtak. Podcastot akart készíteni a gyermekkori traumákról és annak felnőttkori következményeiről. A herceg mindenekelőtt vitatott személyiségeket akart mikrofon elé állítani – például Vlagyimir Putyin orosz elnököt, Donald Trump volt amerikai elnököt vagy Mark Zuckerberget, a Facebook-alapítót. Egy másik podcastban Harry a vallásról is szeretett volna beszélni. Kivel? Nem mással, mint Ferenc pápával.

A Spotify azonban megkérdőjelezhetőnek találta az ötleteket. Semmiképpen sem reálisan megvalósítható koncepcióknak – írja a Kronen.

Tán ezért sem meglepő, hogy a Meghannal és Harryvel kötött Spotify-ügylet nem eredményezett második projektet, ahogyan azt 2020-ban bejelentették.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés