ACNEWS

Harry herceg: kuka

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Harry herceg memoárja lett a "legtöbbet kidobott könyv". Európa szerte tele vannak a kukák a félbehagyott köteteivel.
Hirdetés
Ad image

Az utazási szakemberek szerint a könyv az egyik legtöbbet eldobott irodalmi mű. A spanyolországi, görögországi és törökországi üdülőhelyeket a jelentések szerint elárasztották az elhagyott példányok, de rengeteget a kukákba is gyömöszöltek Európa-szerte.

Az elveszett tárgyak gyűjteményét végül az On the Beachnek küldték el, akik most arra kérik az üdülőhelyeket, hogy ne küldjenek nekik több példányt Harry herceg vitatott memoárjából, mert már tele van velük az egész polc.

Zoe Harris, az On the Beach ügyfélszolgálati vezetője elmondta: „Még soha nem láttunk ehhez foghatót. A legnépszerűbb üdülőhelyeinken a talált tárgyak irodái tele vannak a Spare példányaival. Először azt gondoltuk, hogy ez elég vicces, de az elmúlt hónapokban több más szálloda is visszaküldte a könyveket, most már tele vannak velük a könyvespolcok!”

Az On the Beach most a közösségi médiában próbálja elajándékozni a Spare felesleges példányait, de még a könyvtárak és a helyi könyvesboltok sem hajlandóak átvenni a felesleges készletet. Úgy tűnik, a nyaralók megunták a hercegnek a királyi család életéről szóló írásait.

A Penguin Random House által kiadott memoár az első napon a valaha kiadott összes önéletrajzi könyv közül a legnagyobb eladást produkálta, bár lehet, hogy a megjelenéskor eladott 1,4 millió példány olvasatlanul marad – írja a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés