ACNEWS

Harry szívszorító vallomása Diana hercegnéről

Harry herceg Fotó: Shutterstock
Harry herceg Fotó: Shutterstock
Harry herceg elárulta, milyen szívszorító ajándékot kapott nem sokkal azután, hogy édesanyja, Diana hercegnő tragikus körülmények között meghalt.
Hirdetés
Ad image

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegnő elhunyt. Az 1997. augusztus 31-én történt tragikus eset az egész világot megrázta. Egy héttel később a temetésen minden szem Harryre és idősebb bátyjára, Vilmos hercegre szegeződött. A testvérek azóta is anyjuk nyomdokaiban járnak, folytatva Diana jótékony munkáját. Harry herceg nemrég megjelent önéletrajzi könyvében is beszél édesanyjáról. Sőt, még azt is elárulta, hogy milyen ajándékot hagyott rá Diana a halála után.

A memoárjában a sussexi herceg arról mesél, hogy tisztán emlékszik a pillanatra, amikor odaadták neki a rejtélyes csomagot. Nagynénjével, Sarah Fergusonnal, és apjával, Károllyal volt éppen, amikor Sarah elővett két apró kék dobozt. „Mi ez?” – kérdezte Harry ekkor. A család azonban nem válaszolt, csak annyit mondtak neki, hogy nyissa ki. Édesanyja hajtincse volt a ládikában.

„Sarah néni elmagyarázta, hogy amikor Párizsban voltak, levágott két tincset anyu hajából.” – emlékezett vissza a sussexi herceg. Harry a könyvében bevallotta, a mai napig leírhatatlanul hiányzik neki Diana. Azzal azonban nem ért egyet, hogy Teréz anyához hasonlítják. Diana szerinte ugyanis leírhatatlan jelenség volt. „Hogyan látom őt álmaimban? Tiszta, mint egy hattyú, ami felém siklik egy indigó kék tavon…Hallom a nevetését, tisztán, mint az énekesmadarakét a csupasz ágakon. Annyi mindenre emlékszem, pedig olyan fiatal voltam, amikor eltávozott” – írja Harry a memoárjában édesanyjáról, amit a DailyMail idézett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés