ACNEWS

Hátba lőttek egy 70 éves bácsit, hogy elrabolhassák a malacát

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A két rabló éjjel takarmánnyal csalta el a kiskunfélegyházi tanyáról az éhes malacot, amikor váratlanul megjelent a gazda.
Hirdetés
Ad image

Hajnalban veszett kutyaugatásra ébredt az egyedül élő, idős gazda. Kiment az udvarra, hogy ellenőrizze a hangzavar okát, amikor szembetalálkozott a malacaival. Nem értette a dolgot, hiszen este bezárta őket. Amikor meg akarta számolni a jószágokat, egy hiányzott. Épp a keresésére indult volna, de hirtelen éles fájdalmat érzett a derekában. Csak később derült ki, hogy valaki meglőtte.

A bácsi beszaladt a házba, amikor az újabb lövés az ajtó üvegét kitörte. Miközben a kiskunfélegyházi rendőrségre telefonált, attól rettegett, hogy a támadói utána mennek. De szerencsére az idegenek kereket oldottak, majd percek múlva megérkeztek a rendőrök.

Hamar azonosították és elfogták a két támadót, akit felfegyverkezve elkövetett rablással  gyanúsítanak. A házkutatás során a nyomozók megtalálták náluk a malacot is, amit  visszaadták a tulajdonosának. És előkerült a légpuska is, amit lefoglalták a nyomozók – írta a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés