ACNEWS

Hatéves kisfiú halt meg egy váratlan villámcsapástól

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Meghalt az a hatéves kisfiú, akit villámcsapás ért, miközben a testvérével és édesapjával kézen fogva tartott haza az iskolából.
Hirdetés
Ad image

Grayson Boggs és testvére, Elijah az apjukkal sétáltak hazafelé az iskolából, amikor villám csapott a családba. Az apa azonnal meghalt, a hatéves halálosan megsebesült.

Az édesapa, Matthew éppen a gyerekkel ment haza az iskolából, amikor a szörnyű baleset történt. A hatéves éppen az apukája kezét fogta, mikor lesújtott a villám.

Matthew azonnal meghalt, míg Grayson több mint egy hónapig kritikus állapotban, agykárosodással feküdt kórházban. Később életét vesztette.

A beszámolók szerint a villámcsapás ereje mindkettőjük cipőjét lerobbantotta, amikor arccal lefelé a járdán landoltak.

Az idősebb fivér – aki túlélte – felidézte azt a megrázó pillanatot, amikor édesapja a szeme láttára halt meg.

„Nagyon megijedtem. Megfordítottam Graysont, és ő egy kicsit mosolygott. Azt hittem, hogy csak viccelnek, de amikor megfordítottam apámat, a feje közepe vérzett, és az arca már lila volt” – idézi őt a Mirror.

Az utolsó közös pillanatukban Matthew azt mondta a fiának: „Szeretlek, haver”.

Az elmúlt 10 év alapján az Egyesült Államokban június 15-ig átlagosan öt villámcsapás okoz halálos áldozatokat. 2006 és 2021 között mindössze öt állam (Alaszka, Delaware, Hawaii, New Hampshire, Washington) és az Amerikai Virgin-szigetek nem számolt be villámcsapás okozta halálesetekről. Texasban volt a második legtöbb haláleset ebben az időszakban, 36 ember vesztette életét. Az első helyet Florida foglalta el 79 halálesettel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés