ACNEWS

Házasságáról vallott Pikali Gerda

Pikali Gerda szerint egy működőképes kapcsolatért dolgozni kell.


 

Hirdetés
Ad image

Pikali Gerda szerint egy működőképes kapcsolatért dolgozni kell.

 

Közel egy éve mondta ki a boldogító igen a színészházaspár, Pikali Gerda és Rékasi Károly. Mindketten éretten vágtak bele a második házasságukba, tudták, hogy mit várnak attól, illetve egymástól. A páros tisztában volt minden kihívással és buktatóval, és kellő humorral, könnyedén vették az akadályokat az első évben. Nem volt ez másképp az esküvőjük alkalmával sem.

„Tudtuk, hogy egy házasság maga a „lehetetlen küldetés”, ezért is választottuk viccből a Mission Impossible című film zenéjét, konkrétan arra vonultunk be a házasságkötő terembe” – kezdte Gerda mosolyogva a Hot! magazinnak.

„Az igazi kihívások csak ezután kezdődnek, és hiába nagyon jó a kapcsolatunk, nap mint nap odafigyelünk egymásra. Ez a második és egyben az utolsó házasságom, nem tervezek többet, hisz sok munka van benne” – tette hozzá a színésznő, aki minden este kiül beszélgetni a teraszra, férjével.

A színésznő úgy véli a hosszú kapcsolatok az érdektelenségbe halnak bele, szerinte a legnagyobb hiba, ha úgy fekszünk le, hogy nem érdeklődtünk a párunk hogylétéről.

„Éppen egy olyan darabot próbálok, ahol egy feleséget játszom, aki úgy érzi, hogy a férje elhanyagolja, csak a munkába temetkezik. Ezért úgy dönt, hogy elhagyja a férjét, és magára fókuszál. A feleség negyvennél kezdődik című darab, amit augusztusban mutatunk be a Fórum Színház előadásában, humorosan dolgozza fel ezt a sokakat érintő problémát. A férjemet Beleznay Endre alakítja, és olyan csodálatos kollégák játszanak még a darabban, mint Gregor Bernadett, Németh Kristóf és Magyar Attila. Ami bennünket illet Karcsival, az egymás iránt érzett szerelmen túl tudatosan vigyázunk a kapcsolatunkra. Például nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra. Minden este kiülünk a teraszra beszélgetni, akkor is, ha fáradtak vagyunk. Szánunk időt arra, hogy együtt elkészítsük a vacsorát, és elmondjuk, hogy kivel mi történt aznap. Mi mindig randizunk, és a mai napig izgulok előtte. Rákészülök, Károly is szépen felöltözik, pedig lassan már tíz éve együtt vagyunk. Nem szeretünk sokáig külön lenni, egyszerűen rossz nélküle! Amit csak lehet, együtt csinálunk. Igyekszünk kitalálni új dolgokat: a születésnapjára megleptem egy motorcsónak-tanfolyammal, a minap levizsgázott. Ez is egy új perspektíva, egy új közös időtöltés. Amíg ő férfiasan vezet, én majd átadom magam a napozásnak” – nevetett a színésznő, aki bevallotta, hogy spontaneitásra is sarkallja a szerelmét. ” Karcsi kevésbé szereti az ad hoc dolgokat, én viszont régebben is képes voltam reggel felszállni egy Milánóba tartó repülőre, ha egy kis felfrissülésre vágytam. Ezt most már együtt gyakoroljuk, és egyre jobban élvezi ő is” – mesélte őszintén a hetilapnak a gyönyörű színésznő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés