ACNEWS

2024. May 04.   |   Flórián, Mónika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hétfőtől lezárás: esélytelen a reptérhez kijutni

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Hétfőn kezdődik meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repteret is érintő útfelújítás. A tervezett időszakban óriási dugókra kell számítani.
Hirdetés
Ad image

 Az MTI információi szerint hétfőn, azaz április 15-én kezdődnek meg a repülőtér környékén az útfelújítási munkálatok, amik egészen április 20-ig fognak tartani. A közlemény szerint a repülőtér felől az M4-es Cegléd irányába vezető, M0 autóút felé tartó felhajtóját újítják fel. Mivel a felhajtó ág zárva lesz, a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd a körgyűrű felé kanyarodni.

A közúton közlekedőknek a repülőtérről elindulva Budapest irányába kell az autóútra felhajtaniuk és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban tudnak visszafordulni. Vagyis Budapest irányából érkezve érhetik el az M0 autóutat. A tájékoztatás szerint további forgalomkorlátozás várható a Budapest felől érkezőknek is, mivel az M4-es autóúton a repülőtérre vezető kihajtó ágon a belső sávot felújítják. Az autósok mindvégig ki tudnak majd hajtani a csomópontban, de csak a külső sávot tudják használni.

Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása. A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés