ACNEWS

Hihetetlen történet: kátyú ébresztette fel a halottat a mentőben

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Egy kátyú mentette meg az indiai férfi életét, akinek már a hamvasztására készültek a rokonok.
Hirdetés
Ad image

Őrült dolog történt a 80 éves indiai Darshan Singh Brar-ral. Halottnak nyilvánították, de a mentő egy kátyúba hajtott, és ő a zökkenőtől felébredt. Most azt mondják: áldott legyen az a kátyú!

Pedig hányszor panaszkodunk a rossz aszfaltra, ami tönkre teszi az autónk felfüggesztését, gumiabroncsait és még az életünk is veszélyben lehet. Indiában különösen kritikus a helyzet, de modt egy hihetetlen történet érkezett.

A férfi már napok óta kórházban feküdt, és az orvosok halottnak nyilvánították. A rokonok mentőautót béreltek, hogy hazavigyék. Már minden készen állt a hamvasztáshoz és a temetési szertartáshoz. Az ügy azonban hirtelen fordulatot vett. Hazafelé menet a mentőautó belehajtott a sok kátyú egyikébe, és hihetetlen, de a halott férfi megmozdította a kezét.

Szerencsére ott volt mellette az unokaöccse, aki azonnal szólt a mentősöknek, hogy ellenőrizzék a férfi szívverését. És valóban, a férfi élt, bár eszméletlen volt. A mentőautó azonnal megváltoztatta az útvonalát, és férfit a karnali kórház intenzív osztályra szállították. Az állapota még mindig súlyos -írta a newsprima.it.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés