ACNEWS

Hírhedt démonűző lelkét kapta lencsevégre a miskolci szellemfotós

A Szilágyi István horror házával foglalkozó cikkeink hatására lapunkat felkereste Zsuzsanna, aki szellemfotósnak tartja magát. Élete során hírességek kísérteteit észlelte.

Hirdetés
Ad image

A Szilágyi István horror házával foglalkozó cikkeink hatására lapunkat felkereste Zsuzsanna, aki szellemfotósnak tartja magát. Élete során hírességek kísérteteit észlelte.

Miután Szilágyi István horrorházával, visszajáró lelkekkel, illetve az ott található lehetséges robbanószerekkel foglalkoztunk, Zsuzsanna elképesztő történettel rukkolt elő, mindezt pedig az általa készített felvételekkel akarta alátámasztani.

A miskolci nő elmondta, hogy mindaddig szkeptikus a paranormális dolgokkal kapcsolatban, amíg ő maga nem tapasztal valami olyasmit, amit máshogy nem lehet megmagyarázni. Régi hobbija, hogy bizonyos helyszíneket felkutatva, egy régi Kodak fényképezővel, illetve egy „lengyelpálcával” (energiaváltozásokra reagáló eszköz) felszerelkezve készít felvételeket visszajáró lelkekről.

(Zsuzsanna gyakran járkál a holtak közt.)

Állítása szerint, nem egyszer sikerült már lefotóznia híres emberek szellemét. Korábban készített felvételt II. János Pár pápa lelkéről, de előfordult olyan is, hogy a Tiszai pályaudvarnál kapta lencsevégre Michael Jackson kísértetét.

Nemrég egy híres démonűző férfihoz volt szerencséje, amikor egy közeli rokonához látogatott ki az Egyesült Államokba.

„Egy helyen körülbelül 30 képet készítek. Eastonban a Stepney temetőben van eltemetve a Warren-házaspár. Hosszú időket töltöttem a sírjuknál a fotózással, remélve hogy valamelyikük lencsevégre kerül. Azt hiszem sikerült elkapnom egy pár dolgot. Az egyiken mintha Ed Warren lenne profilból. A többi talán a ’fehér hölgy’, aki után nagyon sokat kutatott ez a pár is” – osztotta meg történetét lapunkkal Zsuzsanna, aki eljuttatta hozzánk felvételeit a jelenségről.

(Középen Ed Warren, két oldalt pedig állítólag az ő arca látható.)

I Ed, és Loraine Warren az Egyesült Államok leghíresebb paranormális eseteket vizsgáló nyomozói és ördögűzői voltak. Ed önmagát képezve lett démonológus, még felesége úgynevezett tisztán-látó volt, aki saját elmondása szerint kapcsolatot tudott teremteni a szellemvilággal. Történeteiket Hollywood is feldolgozta. Hozzájuk kapcsolódnak az Annabelle-filmek, Az Apáca, az Amityville- ház esete, vagy a Démonok között horror-trilógia. Munkásságuk során, rengeteg ereklyét felhalmoztak, amelyet a mai napig őrzi egy múzeum. I

(A bizonyos „fehér hölgy”)

A nő különös hobbija egy szörnyű balesethez kapcsolódik.

„20 évvel ezelőtt, Lillafürednél egy kisebb szakadékba fordultam be a kocsival, és eszméletemet vesztettem. Akkor fentről láttam magamat, a történéseket és a mentőket. Azóta van olyan képességem, hogy sok mindent megérzek, és kapcsolódom a szellemvilághoz is valamilyen módon” – mondta az AcNewsnak a nő, aki úgy tervezi, hogy ellátogat a Monoki kastélyba és az egykori fővárosi tébolydába is, mert szeret ilyen helyeken fényképezni.

„Nem vagyok élő és holtak közt közvetítő sok pénzért, és főleg nem a holtak királynője, mint ahogyan egyesek aposztrofálják önmagukat. Irtózom a kamu szellemlátóktól, ne dőljön be senki az ilyeneknek, ha nem lát bizonyítékot” – magyarázta.

Lapunk természetesen megkeresett egy hozzáértőt is, Kiss Kató szellemlátót, aki elmondta, hogy bár a képek igencsak homályosak és nehezen kivehetők, de nem lehetetlen lefotózni egy-egy szellemet.

„Véleményem szerint bárhol tudunk szellemeket érzékelni, látni, akár fotózni is. Aki erre fogékony, annak  a szeme rá áll az ilyen dolgokra. De hangsúlyozom, van, hogy sokszor megtévesztő a felvétel, mert lehet akár az élénk fantázia játéka is az érzékelés. Ha többen látják egyértelműen ugyanazt, akkor igazolja, hogy sikerült eredeti képet készíteni. Az eredeti szellemfotók anélkül is jól láthatóak,hogy nincs nagyítva, nincs szerkesztve. Sima telefonnal is tudunk készíteni őket, vaku nélkül. Fontos megjegyezni, hogy mindenki hitét,és egymást tartsunk tiszteletben. A valóban spirituális ember sosem bánt másokat! A maga világában boldog, és elismer másokat” – osztotta meg velünk véleményét Kiss Kató halottlátó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés