ACNEWS

Holland férfi tett erőszakot egy 10 éves magyar kislányon

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A holland férfira két kislányt is rábíztak. Az egyiket szexuálisan molesztálta, miközben a kisebbiknek végig kellett néznie.
Hirdetés
Ad image

A Magyarországon élő holland férfi szexuálisan molesztálta az ismeretségi körébe tartozó, rábízott 10 éves lányt, miközben a szintén a felügyelete alatt álló másik kiskorú lány is jelen volt.

A bíróság a pedofil férfit szexuális erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre, 6 év közügyektől eltiltásra és bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől végleges hatályú eltiltásra ítélte, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen kiskorú személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll – írja az ugyeszseg.hu.

Az ítélet ellen az ügyészség a szabadságvesztés és a közügyektől eltiltás súlyosítása érdekében fellebbezett. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a kiszabott szabadságvesztés és közügyektől eltiltás tartama aránytalanul enyhe, nem biztosítja megfelelően a büntetési célokat, ezért indítványozta azok súlyosítását.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés