ACNEWS

Horror a szülőszobában: az orvos elvágta a baba torkát

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Az orvosok próbálták eltussolni a műhibát, az egyik szülő azonban végignézte a borzalmakat.
Hirdetés
Ad image

Ranielly Santos hét hónapos terhes volt, amikor április 24-én kórházba került a brazíliai Belo Horizontéban. Magas volt a vérnyomása, így a szülést május 1-jén megindították. A kislány születésének öröme azonban borzalmas tragédiával végződött.

A kis Emanuelly-t császármetszéssel kellett világra hozni. Az orvos az eljárás során elvágta az újszülött torkát. Nem sokkal korábban az apuka, Victor da Silva látta, hogy a baba még lélegzik, majd a kislány meghalt.

Hogy elfedjék a hibát, az orvosok gyorsan visszavarrták a kislány nyakát, és a fejéig betakarták, mielőtt átadták volna az élettelen gyermeket a rémült szülőknek. Ám a nagymama, aki szintén jelen volt a szülésnél, mindent látott.

„Anyukám látta az egész procedúrát” – idézi a Bild a kislány édesanyját –  „Felemelte a takarót, és rengeteg öltést és nyomot fedezett fel Emanuelly a nyakán”.

A kórház bocsánatot kért a családtól az orvosi műhibáért, és felajánlotta, hogy fedezi a temetés költségeit. A szülők azonban nem akarták ennyiben hagyni a dolgot. Elmentek a rendőrségre, feljelentést tettek, és most beperelték a kórházat.

„Teljesen összetörtem” – mondja az anya. „Minden nap sírok, és nem tudok aludni. Minden nap a lányomra gondolok. Tudtam, hogy nincs sok esélye az életben, de én akartam őt. Akartam őt, bármi áron.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés