ACNEWS

Horror Csepelen: újabb ember zuhant ugyanabból a toronyházból

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Sokkot kaptak a XXI. kerületi panelház lakói: három nap alatt két ember zuhant le rejtélyes körülmények között.
Hirdetés
Ad image

Rejtélyes módon három nap alatt két ember esett ki a csepeli toronyház ablakán. A tízemeletes panelház lakói sokkot kaptak a horrorisztikus történet miatt. Pénteken a hároméves Jonatánt érte baleset, Mint az AcNews megírta, ő egy bokorra zuhant, az mentette meg az életét. Tegnap reggel pedig a 28 éves Anita csapódott a betonba, ő nem élte túl a zuhanást. „Az első hírek még arról szóltak, köze lehet egymáshoz a két esetnek, de biztosan nincs! Amíg a gyermek egy fatális véletlen miatt pottyant ki, addig a pszichésen problémás nő szándékosan vethette ki magát!” – magyarázta a Blikknek az egyik szomszéd.

A tragikus sorsú Anita a 7. emeletről esett a mélybe. A szomszéd látta, hogy a lány már hétfő kora reggel zavarodottan járkált fel-alá. „Látszott, hogy nincs vele minden rendben. Később az alattuk lévőt is teljesen eláztatta és az árammal is babrált valamit, s csak ezután vetette ki magát az ablakból. Elképzelhető, hogy a kisfiú története miatt választotta inkább ezt a megoldást – magyarázta a lapnak egy másik lakó. A tragédia után a hatóságok betörték az áldozat lakásának ajtaját.

A pénteki baleset után a kis Jonatánt kórházba vitték. Azóta ott ápolják. „Felmászott az ágyra, onnan pedig valahogy kinyitotta a bukóra állított ablakot. Éppen a bokorra esett, így „csak” három bordája tört el és a lapockája, de Jonatán hála az égnek jól van, Isten csodát tett vele! Az édesanyja, aki a kórházban folyamatosan mellette van, szinte sokkot kapott, amikor közöltem vele, hogy megint lezuhant itt valaki” – mesélte a lapnak a gyerek keresztapja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés