ACNEWS

Horror Etesen: rárobbant a parasztház a nőre, szörnyethalt

Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Esélye sem volt túlélni a tüzet az etesi ház lakójának, miután kigyulladt az otthona, majd felrobbant a konyhában a gázpalackja.
Hirdetés
Ad image

Betört ablakok, a tornác korlátján száradó ruhák, üszkös gerendák, füstölgő romok, kormos falak… Etesen az öreg házban ennyi emlékeztet a keddi tragédiára. Tegnap délután riasztották a tűzoltókat a helyszínre, akik négy autóval, villogva, szirénázva fékeztek le az Öregetesi úton, a lángoló ház előtt. Addigra odabent már mind a négy helyiség teljes terjedelmében égett. Meg a padlás is. Ropogva, durrogva semmisültek meg a tetőcserepek, majd felrobbant egy gázpalack is – írta az atv.hu.

A szakemberek egy órán át küzdöttek a lángokkal. Oltás közben egy 60 év körüli női holttestet találtak – közölte Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kapás Márton szóvivő szerint az áldozat az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem szakemberei tűzvizsgálati eljárás keretein belül vizsgálják. A ház másik lakója épp nem tartózkodott otthon, róla ideiglenesen az önkormányzat gondoskodik, ugyanis az épület lakhatatlanná vált.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés